Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Slavoj Ledenice zahajuje sezonu doma. Klub prošel změnou ve vedení

 
čtvrtek, 20. srpna 2020, 21:22

Ledenice - Fotbalová sezona 2020/2021 je tady! Start do ní přinese pro TJ Slavoj Ledenice domácí zápas s TJ Dolní Bukovsko, který má výkop v sobotu v 17 hodin. Ve vedení klubu došlo k jedné změně. Na své pozici skončil Michal Heřman.

„Do sezony chceme samozřejmě vstoupit vítězně. Pro tři body uděláme maximum. Měli jsme slušnou letní přípravu a věříme, že se to v sezoně projeví. Zveme všechny fanoušky, aby nás přišli povzbudit,“ uvedl před startem soutěže místopředseda klubu Michal Hladík.

Zápas s Dolním Bukovskem má výkop naplánovaný na 17:00 a Ledenice pro první utkání sezony připravily znovu i zápasový magazín Slavoják. „Dodělali jsme pár dalších inovací v areálu. Věříme, že to fanoušci ocení,“ dodal dále Hladík.

Těsně před startem sezony skončil z vlastní iniciativy ve vedení Slavoje marketingový a PR manažer klubu Michal Heřman, který se bude nadále věnovat pouze žákovské kategorii, kde bude působit jako asistent trenéra Petra Saláka. Klub nadále povede výbor ve složení Zdeněk Vitoušek, Michal Hladík, Martin Štěch, Petr Králík a Tomáš Lamáček.

Napsal(a) TJ Slavoj Ledenice | Foto Michal Heřman