Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Táborsko uzavřelo přípravu výhrou s rezervou Dynama. V pátek zajíždí k poháru do Soběslavi

 
středa, 12. srpna 2020, 17:54

Tábor – Poslední přípravné utkání prvního mužstva FC MAS Táborsko skončilo doma na Kvapilce výhrou 5:1 nad divizním celkem SK Dynamo České Budějovice B.

Hodnocení trenéra Táborska Miloslava Brožka: „Poděkoval bych především všem hráčům za téměř půlroční přípravu, která trvala od března. Teď nás konečně čekají soutěžní utkání, přičemž to první bude hned v pátek v MOL Cupu proti domácí Soběslavi. Všichni hráči už se těší. Duel s Dynamem B jsme vnímali čistě jako tréninkové utkání. Byl to zápas, po němž provedeme selekci kádru. Někteří hráči ještě dostanou šanci se ukázat ve středu v zápase B týmu s Lomem na Svépomoci, pak některým ale řekneme na shledanou. Na otázku, zda je kádr uzavřen, mohu odpovědět, že do příštího týdne musí být jasno. Jinými slovy – do mistrovského zápasu s Viktorií Žižkov musí být vše domluvené.“

FC MAS Táborsko – SK Dynamo České Budějovice B 5:1 (3:0)

Branky: 6. Icha, 16. Penc, 25. Toutou, 73. Musiol, 78. Janošík – 88. Matoušek.

Sestava FCT: Slávik (46. Zadražil) – Axel (46. Almeida), Brabec (46. Navrátil), Penc (80. Brabec), Icha (46. Havrda) – Plachý (46. Vozihnoj), Boula (46. Schramhauser, 75. Diarra), Gil (46. Kučera), Houžvička (46. Janošík) – Toutou (46. Musiol), Petr (46. Tolno, 75. Omiros).

Napsal(a) Luboš Dvořák | Foto Daniel Pekař