Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

S Bohemians 1905 přišla dvoubranková prohra

 
čtvrtek, 6. srpna 2020, 21:04

Praha - Na hřišti Loko Vršovice prohrál A tým FC MAS Táborsko s prvoligovými klokany 0:2.

Hodnocení trenéra FCT Miloslava Brožka: "Bohužel jsme v utkání prohrávali, když jsme si srazili míč do vlastní brány po nedohodě s brankářem. Nemuseli jsme za první poločas prohrávat. Tolno šel sám na branku a nastřelil brankáře, místo aby mu udělal kličku. Naším cílem bylo po Spartě zkvalitnit defenzivní činnost. Viděl jsem tam posun. Bohemka je velmi silná, vidím ji v TOP6 budoucího ročníku. Bude hrát vysoko. Má zkušený, vyvážený tým. My jsme odehráli velmi dobré utkání. Snažili jsme se dobře bránit, Bohemka kombinovala. Myslím, že jsme její útočnou sílu dost eliminovali. Utkání by slušela prohra o jeden gól, možná i remíza. Bohemka se na výhru nadřela. Měníme se z útočného týmu v tým, který umí i bránit. Prohráli jsme, takže velká spokojenost být nemůže, ale se způsobem hry spokojen jsem. Vrátil se nám z Teplic Toutou, hrál 12 minut a zranil se. Zřejmě u nás nezůstane, na trhu je o něho zájem. Chceme být ve 2. lize konkurenceschopní a tvrdě na tom pracujeme. Dorazil nám 19letý francouzský bek Axel, který má rezervy v kondici, brzy by se měl objevit senegalský střední záložník Moudou."

Bohemians 1905 - FC MAS Táborsko 2:0 (1:0)

Branky: 10. Navrátil (vlastní), 59. Novák.

Bohemians, 1. poločas: Kouba - Bederka, Krch, Pokorný - Dostál, Vacek, Jindřišek, Schumacher - Nečas, Vodháněl.
2. poločas: Kouba - Bartek, Kostl, Hůlka, Vondra - Novák (70. Vaníček), Hronek (70. Hašek), Levin, Květ - Keita - Puškáč (70. Ugwu).

Táborsko: Zadražil - Almeida, Navrátil, Penc, Havrda (60. Janošík) - Majka (46. Šplíchal), Boula (73. Touto, 85. Icha), Schramhauser (46. Petr), Tolno (66. Plachý) - Kučera - Musiol (66. Vozihnoj).

Napsal(a) Luboš Dvořák | Foto bohemians.cz