Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

SK Jankov vyzve v exhibičním utkání TJ Sokol Jankov

 
čtvrtek, 6. srpna 2020, 11:20

SK Jankov si Vás dovoluje pozvat na historicky první zápas dvou klubů, které nesou stejný název své obce. V sobotní exhibici proti sobě nastoupí SK Jankov versus TJ Sokol Jankov.

Kluby z Jihočeského a Středočeského kraje navazují družbu, která bude, doufejme, dlouholetá a velice přátelská. S nápadem přišel Sokol Jankov a vedení našeho klubu neváhalo a tuto lákavou nabídku přijalo. Plán je takový, že se každoročně kluby střetnou v přátelském utkání a pořadatelství si budou střídat. Premiérové setkání se uskuteční v Precis aréně a my Vás na něj srdečně zveme.

V sobotu 8. 8. 2020 dojde k přátelskému utkání mezi kombinovaným týmem SK Jankov a účastníkem okresního přeboru Benešov TJ Sokol Jankov. Během utkání se bude pro fanoušky péct prasátko, jehož jedna porce je v ceně zakoupené vstupenky. Po utkání samozřejmě dojde na společné posezení obou klubů a jejich příznivců u dobrého jídla, pití a hudby.

Za SK Jankov nastoupí kombinovaný tým, ve kterém uvidíme jak některé současné hráče A-týmu, tak také některé hráče zářící v letech minulých, jako jsou bratři Maxové, Petr Holba, trenér "áčka" Petr Kadlec, Jirka Koch či gólmanské duo Luboš Nartovský - Ladislav Prener. Hlavním rozhodčím duelu bude exligový Jan Jílek.

 

Napsal(a) SK Jankov