Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Turnaj v Tučapech vyhrála domácí jedenáctka

 
úterý, 4. srpna 2020, 21:57

Tučapy – V sobotu se na tučapském hřišti uskutečnil turnaj O pohár SK Tučapy. Vítězem se stal pořádající tým SK Tučapy, který ve finále porazil béčko Soběslavi až po penaltovém rozstřelu.

Rezerva divizní Soběslavi, nováček příští ročníku I. B třídy, prošla do finále po jasném vítězství nad Obrataní 4:0. Góly stříleli pendl Tomáš Mazouch, Kučera, Pokorný a vlastní. V sestavě spartakovců nastupuje pravidelně kouč A-týmu Radek Hajič, do béčka se přesunul Lukáš Podráský, vypomohl Michal Hromada.

Také druhé semifinále mělo jasného postupujícího. Domácí Tučapy přehrály béčko Dražic v poměru 4:1, když dva góly zaznamenal Daniel Švejda, jeden kapitán Lhotka a jeden si dali hosté sami. Čestný úspěch Dražic vsítil Zdeněk Dvořák.

Sedmigólová přestřelka se strhla v souboji o třetí místo. Dražická rezerva v ní tahala za kratší konec a prohrála s Obrataní z pelhřimovského přeboru 3:4.

Finále mezi Tučapy a Soběslaví B po vyrovnaném průběhu skončilo smírně 1:1 a v penaltovém rozstřelu byli úspěšnější domácí. Vítězné Tučapy hrály v sestavě Stejskal – Toncar, Lukáš, Forszták, Liebl, Jilemnický, Lhotka, Šedivý, Kuttelwascher, Dvořák, Švejda (Neubauer, Betšiák). Druhá Soběslav B měla k dispozici tyto hráče Křiváček – Švec, Hajič, Maršík, Hromada, Podráský, Masař, Nápravník, Brabec, T. Mazouch, Pokorný, Kučera a Halák.

V horkém letním dnu se hrál pěkný fotbal se spoustou gólů a hezkých akcí. Zápasy sledovala stovka diváků.

Výsledky turnaje:

SK Tučapy – TJ Dražice B 4:1

Soběslav B – SK Obrataň 4:0

O 3. místo
SK Obrataň – TJ Dražice B 4:3

Finále
Spartak Soběslav B – SK Tučapy 1:1, penalty 2:4

Konečné pořadí: 1. Tučapy, 2. Soběslav B, 3. Obrataň, 4. Dražice B.

Napsal(a) Redakce | Foto Daniel Pekař