Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Memoriál Martina Kvapila ovládl SK Čtyři Dvory

 
čtvrtek, 30. července 2020, 13:49

Vodňany – V sobotu 25. července 2020 se za krásného slunečného počasí uskutečnil III. ročník Memoriálu Martina Kvapila k uctění památky tragicky zesnulého vodňanské hráče.

Memoriálu se zúčastnila mužstva FK Vodňany, Šumavan Vimperk, SK Čtyři Dvory a Slavia České Budějovice.

V úvodním střetnutí se utkali Vodňanští s týmem SK Čtyři Dvory, kdy domácí drželi krok pouze první poločas (1:2), konečný stav byl 1:5.

V dalším duelu mezi mužstvy Šumavanu Vimperk a Slavie Č. Budějovice se hrála vyrovnaná partie s konečným výsledkem 2:2. O vítězi tedy rozhodovaly pokutové kopy, ve kterých bylo úspěšnější slávisté.

V duelu o 3. místo se utkal FK Vodňany a Šumavan Vimperk a domácí opět podlehli těsným rozdílem 2:3. Finálový souboj mezi SK Čtyři Dvory a Slavií ČB vyzněl jednoznačně pro SK Čtyři Dvory 4:0.

Nejlepším hráčem memoriálu se stal Ondřej Douma ze Slavie ČB, nejlepším střelcem Marek Pavlík z SK Čtyři Dvory a nejlepším brankářem David Pecha, též z SK Čtyři Dvory.

Ceny předávala Barbora Kvapilová, sestra zesnulého Martina Kvapila.

Poděkování patří všem zúčastněným, včetně rozhodčích Romana Mráze, Elišky Machové a Edity Cimrhanzlové, kteří se podíleli na hladkém průběhu memoriálu.

Napsal(a) Karel Handšuch ml. | Foto FK Vodňany