Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Hlubokou povede Ladislav Táborský

 
čtvrtek, 23. července 2020, 23:44

Tým Hluboké nad Vltavou vstoupil do letní přípravy pod novým trenérem. Milana Borového vystřídal po roční štaci Ladislav Táborský.

Na střídačce týmu z podzámčí se poprvé ukáže v pátečním přátelském střetnutí s loňským rivalem z A třídy Týnem (od 18 hod.), což bude také zápas dvou nových koučů, Táborského a Mareše. Táborský už jednou Borového střídal. Před čtyřmi roky, po 6. kole podzimu 2016, po něm přebral Olešník, kde působil dvě sezony.

Táborský posledně trénoval ve Veselí nad Lužicí, které v nedohrané sezoně skončilo v A třídě poslední, předtím ve zmiňovaném Olešníku a k historickému postupu do kraje přivedl Planou nad Lužnicí.

Hluboká se v letní přípravě na druhý rok v I. A třídě dále střetne s Protivínem (2. 8.), pojede do Jankova (7. 8.) a v generálce se Strunkovicemi (15. 8.). Všechna utkání mají výkop v 17 hodin.

Napsal(a) Redakce | Foto Jan Škrle