Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Na Dynamu jako v Jiříkově vidění. Děti natáčela Jihočeská televize

 
čtvrtek, 23. července 2020, 18:42

České Budějovice – Ani účastníci druhého turnusu Letního kempu Jihočeského fotbalu nezůstali ochuzeni o exkurzy stadionu na Střeleckém ostrově. Děti od sedmi do deseti let byly jako v Jiříkově vidění.

Účastníci druhého turnusu letního kempu JF navštívili ve středu dopoledne stadion na Střeleckém ostrově. Podívali se do kabiny A-týmu SK Dynamo, kam zrovna přicházeli hráči na třetí trénink po zahájení letní přípravy.

Děti se prošly po zeleném trávníku a opět se jim věnoval Ivo Táborský, který každému věnoval podepsané kartičky a v prostorách VIP s nimi pobesedoval. Došlo i na oblíbená selfíčka se sympatickým útočníkem, který na konci června ukončil kariéru a stal se manažerem A-týmu. Natočit nás přijela Jihočeská televize se sporťákem Kamilem Jášou.

Trenér letního kempu Jiří Krauskopf se na skok vrátil na místa, kde strávil téměř sedm let. Byl šéftrenérem mládeže a na podzim 1991 převzal po odvoleném Jiřím Kotrbovi (po 5. kole) jihočeského nováčka ve federální první lize. Byť nikdy neměl ambice trénovat v nejvyšší soutěži, odkoučoval s Dynamem deset zápasů. Zavzpomínal i na svůj debut na Letné se Spartou (1:3), v němž snižoval Jiří Lerch, Horst Siegl nedal penaltu a zápas probíhal za řízení sudího Berbra.

Zpáteční cestou jsme se u soutoku Malše s Vltavou zastavili na zmrzlinu nebo ledovou tříšť. Před odpoledním tréninkem, který Grassroots trenér mládeže Petr Krejník (OFS J. Hradec) zaměřil na třech stanovištích na střelbu, přišla na řadu teorie o zdravé výživě.

Napsal(a) Redakce | Foto Jihočeský fotbal