Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Slavoj bude bez letní pauzy. Přípravu zpestří čtyři zápasy

 
pondělí, 6. července 2020, 10:32

Ledenice - Nucená pauza od fotbalu má pro TJ Slavoj Ledenice jeden „dopad“. Po dohodě vedení a hráčů nebude tradiční letní přestávka. A-tým se i nadále bude pravidelně scházet dvakrát týdně. Kondiční blok bude úterky, čtvrtek bude herní.

Sezona 2019/2020 je pryč. Definitivně. A pro Slavoj Ledenice platí i naštěstí. Klub byl totiž po podzimu poslední a na jaře ho čekaly tvrdé boje o záchranu krajské soutěže. Po zásahu COVID-19 má Slavoj jistotu I. B třídy i pro sezonu 2020/2021. „Hlavní cíl bude lépe se připravit na boje a hrát v horní polovině tabulky,“ uvedl místopředseda klubu Michal Hladík.

Mužstvo i proto bude trénovat přes celé léto. Poprvé tak nebude mít tradiční letní pauzu. „Sami hráči to navrhli a my s tím souhlasíme. Fyzický blok jsme začali ve čtvrtek 2. července a pojedeme ho do 10. nebo 17. srpna. Prakticky tedy až do soutěže. Kondičce se budeme od dalšího týdne věnovat úterky, čtvrtky pak herní přípravě,“ řekl trenér týmu Petr Volák.

První zápas nové sezony sehraje Slavoj doma. 22. srpna přivítá Dolní Bukovsko. „Do té doby budeme ladit určité prvky a zapracovávat nové hráče do sestavy,“ dodal Volák. Jak již bylo avizováno, tak do Slavoje míří trojice mladíčků Marek Dudáček, Matyáš Cempírek a Petr Volák ml.

V rámci léta odehrají Ledenice čtyři zápasy. Tři termíny jsou dané, čtvrtý je v řešení. Ledenice hledají soupeře z okresního přeboru. Zájemci se mohou hlásit přes SMS na 734 59 89 44. Termín zápasu by byl 26. červenec od 17 hodin v Ledenicích.

Plán přípravných zápasů:

26. červenec: Ledenice - ??? 17:00
1. srpen: Ledenice – Dolní Dvořiště 15:00
9. srpen: Loučovice – Ledenice 17:00
14. srpen: Ledenice – Vodňany 17:30

Napsal(a) Michal Heřman | Foto Michal Heřman