Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Abdallah Sima podepsal víceletý kontrakt v Táborsku

 
pondělí, 6. července 2020, 14:20

Tábor – Vedení FC MAS Táborsko dotáhlo do konce náročný přestup 19letého senegalského ofenzivního záložníka či útočníka Abdallaha Simy z francouzského FC Evian Thonon Gaillard.

Jednání skončilo podpisem víceleté profesionální smlouvy, kterou výrazně pomohl dohodnout hráčův agent Daniel Chrysostome. „Smlouva pro Abdallaha Simu je výrazem prohloubení spolupráce mezi oběma kluby, vyloučeny nejsou další příchody hráčů,“ uvedl trenér A týmu FC MAS Táborsko Miloslav Brožek.

„Sima během čtyř měsíců u nás ukázal svoje kvality, přesvědčil mě jako trenéra i vedení klubu, aby do něho investovalo,“ uvedl trenér. Abdallah Sima přišel do Táborska v zimě na hostování s opcí, kterou jihočeský klub aktuálně uplatnil. „Pojistili jsme si hráče, který profilem na fotbalovém trhu není. Již teď registrujeme zájem z mnoha klubů,“ uvedl Miloslav Brožek. Jedním z uchazečů o Simu je Slavie Praha.

Napsal(a) Luboš Dvořák | Foto FC MAS Táborsko