Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Dynamo pro novou sezonu posiluje tým

 
čtvrtek, 2. července 2020, 13:23

České Budějovice – Profesionální sportovní klub není pouze o samotných sportovcích. Nedílnou součástí každého klubu je i mnoho dalších osob, které se podílejí na co nejlepším fungování a servisu pro hráče i fanoušky. Dynamo má tak velkou radost z toho, že před novou sezonou posílí svůj tým.

Mimořádně úspěšná sezona fotbalového Dynama mimo jiné ukázala, že je v dnešní době potřeba pracovat na všech frontách. Nejen na fotbalovém trávníku, ale i mimo něj. Do nové sezony tak klub personálně posiluje tak, aby byl připravený na další prvoligové boje v sezoně 2020/21.

Své uplatnění v Dynamu našel dlouholetý fotbalista Ivo Táborský, který bude od nové sezony fungovat v pozici manažera A-týmu a vedoucího mužstva. „Ivo věděl, že se jeho kariéra fotbalisty blíží ke konci a na práci v klubu se v posledních měsících intenzivně připravoval. Dlouhodobě potvrzuje, že má zájem o to, aby našemu klubu pomáhal i po skončení kariéry a věřím, že bude velmi prospěšný. V minulosti jsme manažera A-týmu jako samostatnou funkci neměli a především v poslední sezoně jsme viděli, že tato funkce v organizační struktuře našeho klubu chybí," říká generální manažer Martin Vozábal.

Významnou posilou pro Dynamo bude také Milan Džuba, který najde své uplatnění v marketingovém oddělení. Milan Džuba dlouhé roky pracoval v Hitradiu Faktor, kde spolu s Matyášem Palkovičem v posledních letech zpříjemňoval každé ráno posluchačům na jihu Čech. Donedávna aktivní fotbalista byl navíc také vyhledávaným moderátorem maturitních plesů a firemních akcí v celých jižních Čechách. „Také u Milana víme, že to pro nás nebude krok do neznáma. Známe se dlouhou dobu a Milan s námi spolupracoval již v letošní sezoně, kdy nám pomáhal s produkcí atraktivních zápasů v lize. Jeho zaměřením bude především marketing a příprava eventů a akcí pro naše fanoušky. Jeho angažováním chceme být ještě blíže našim fanouškům," popisuje Martin Vozábal.

Třetím ne zcela novým zaměstnancem klubu bude od začátku července Daniel Mikulička, který nastupuje do pozice technického ředitele Dynama a Akademie Dynama. Dan Mikulička spolupracuje s akademií již pět let. Nyní své pole působnosti výrazně rozšíří a bude mít na starost technické záležitosti okolo Střeleckého ostrova a Sportovního centra na Složišti. „Bude se starat o údržbu a rozvoj obou areálů. Navíc bude mít například na starost vozový park Dynama a jeho doménou budou třeba také bezpečnostní a hygienická opatření při zápasech," vypočítává generální manažer Dynama Martin Vozábal.

Tím posilování Dynama ale rozhodně nekončí. Klub má v plánu posílit také na poli PR, protože i tam došlo v posledních letech v rámci celé FORTUNA:LIGY k velkému progresu a klub tak nechci zůstat ani v této oblasti pozadu. „Na novou sezonu chceme být připraveni. Letos jsme se přesvědčili, že první liga v dnešní době není pouze fotbal, ale že je s ní spojeno mnoho dalších odvětví. V nové sezoně chceme být silní a úspěšní," uzavírá Martin Vozábal.

Napsal(a) Aleš Strouha/SK Dynamo ČB | Foto SK Dynamo ČB
 


 

Reklamní sdělení

Reklama