Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Turnaj Tří týmů pro nejmenší fotbalisty skončil

 
čtvrtek, 25. června 2020, 09:33

Vimperk, Prachatice Volary, tři města – tři týmy nejmladších přípravek o poslední červnové středě sehrály závěrečný turnaj, tentokrát ve městě pod Bobíkem.

Tři výborné turnaje, které měly pěknou herní úroveň, a rodiče svým ratolestem připravili výbornou fotbalovou atmosféru, takže to byl fotbal se vším všudy. Za chladného podvečera, kdy na Šumavu z ničeho nic přišel studený vzduch právě od Bobíku, nutil kluky i dívky ke hře a bylo to opravdové fotbalové představení. Trenéři dirigovali, rodiče i diváci a sourozenci fandili a tak si to užívali.

Herně to bylo u všech týmů super a nejlépe se představili hráči z Vimperka, ti byli nejlepší ve všech turnajích a ukázali, jak to umí. Fotbalově nezklamali ani domácí volarští a rovněž prachatičtí se představili ve výborném světle. Kličky, nahrávka a hlavně bojovnost to byla deviza všech hráčů i hráček. Nechyběly ani krásné branky a některé šibenice, či akce na jeden dotek měly velkou kvalitu.

Turnaj se povedl a dík funkcionářům všech tří týmů, rodičům za podporu svých ratolestí a tak za rok, nebo třeba i dřív ahoj.

Fotogalerie z turnaje zde.

Napsal(a) Ladislav Beran | Foto Ladislav Beran