Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Ondrášovka Cup U10: Tým FC MAS Táborsko postoupil do Zlaté skupiny

 
úterý, 23. června 2020, 23:18

Tábor - Táborský stadion Kvapilka byl v úterý 23. června svědky prvního dne finálového turnaje Ondrášovka Cup pro kategorii U10. Mezi čtyřiadvacítkou týmů figuroval domácí tým, osud ho nalosoval do skupiny C.

Táborsko ve své skupině skončilo vinou horšího skóre na druhém místě, když 4x vyhrálo a 1x prohrálo, a postoupilo do středeční Zlaté skupiny mezi osm nejlepších týmů turnaje. Do středečních klání si ze skupiny C přinese výhru nad Slováckem, které rovněž postoupilo. Dále se střetne s FK Mladá Boleslav, AC Sparta Praha, FC Zbrojovka Brno, Sparta Brno, Choceň a Slavia Karlovy Vary.

FC MAS Táborsko U10 – Slovácko 2:1
Trenér Jan Větrovský: „Hodně těžký zápas a spousta spálených šancí.“

FC MAS Táborsko U10 – Football Talent Academy 3:4
Trenér Jan Větrovský: „Pomalý začátek. Ve druhé polovině zápasu kluci dotahovali.“

FC MAS Táborsko U10 – Bohemians 1905 2:1
Trenér Jan Větrovský: „Náročný zápas, který jsme nakonec zvládli.“

FC MAS Táborsko U10 – Hlinsko 13:1
FC MAS Táborsko U10 – Dukla Praha 5:2

Trenér Jan Větrovský: „Po obědě kluci předvedli živější výkony a fotbalově se jim mnohem více dařilo. S postupem ze skupiny nemohu být nespokojen, ale vím, že kluci umějí hrát ještě lépe. Bylo na nich vidět, že hrozně moc chtějí a byli nervózní.“           

Napsal(a) Luboš Dvořák | Foto FC MAS Táborsko