Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

První výhra! Slavoj rozstřílel Dolní Bukovsko 6:0

 
neděle, 21. června 2020, 14:10

Stará Hlína – Třetí zápas turnaje Fotbal spojuje přinesl pro TJ Slavoj Ledenice první výhru. Na UMT ve Staré Hlíně vyhrál Slavoj nad Dolním Bukovskem o šest gólů. Mínusem utkání je zranění brankáře Vítka.

Po prohrách s Mladým a Novou Vsí dokázal Slavoj konečně získat první body. Kvůli dešti a podmáčenému hřišti v Bukovsku došlo k přeložení utkání na UMT do Staré Hlíny.

A Slavoji se tam dařilo. Po slušném výkonu vyhrál první poločas o dva góly, druhý pak 4:0. Kladem je i udržená nula. Naopak mínusem zápasu je zranění brankáře Jakuba Vítka, který dostal od protihráče ránu nohou do hlavy a skončil s otřesem mozku v nemocnici.

„Kuba byl nakopnut holení do hlavy a musel být převezen sanitkou do nemocnice. To je na vítězství taková skvrna. V nemocnici podstoupil vyšetření a byl hospitalizován na pozorování. Kubovi přeji brzké uzdravení a doufám, že se co nejdříve připojí zpět k týmu,“ řekl trenér Ledenic Petr Volák st.

Dres Ledenic poprvé oblékli najednou všichni noví hráči, kteří mají do Slavoje namířeno a jedná se o šikovné hráče do 20 let – Petr Volák ml., Matyáš Cempírek a Marek Dudáček. „Jedním z cílů pro tento zápas bylo zapracování nových posil. Myslím si, že mladíci se svých úkolů zhostili na výbornou a týmu pomohli k vítězství,“ řekl dále trenér.

„Dalším cílem je eliminovat dlouhé nakopávané balóny a přesunout hru na zem, což se nám v zápase docela dařilo. V první polovině zápasu jsme dali góly po povedených akcích. Ve druhé půli jsme nepřestali hýřit aktivitou, nepřizpůsobili jsme se soupeřově hře, a to nám přineslo vstřelení dalších gólů. Zápas byl i zkouškou pro všechny tři brankáře a každému byl přidělen stejný herní čas. Všichni předvedli dobrý výkon a ukázali své kvality, ale i na čem je potřeba dále zapracovat. Chtěl bych poděkovat celému týmu za předvedenou hru a těším se na další zápas,“ dodal v hodnocení Volák.

Poslední utkání turnaje Fotbal spojuje odehrají Ledenice ve čtvrtek 25. června doma. Od 18 hodin přivítají Hrdějovice.

TJ Dolní Bukovsko – TJ Slavoj Ledenice 0:6 (0:2)

Branky: Winkler, Fencl 2, Cempírek, Šrajer. Rozhodčí: Kovařík.

Ledenice: Mařík - Princl, Dudáček, Volák, Kubec - V. Svoboda, Kadlec, Fencl, Čermák - Winkler, Hrubý. Střídali: Cempírek, Kožant, Vítek, Švarc.

Napsal(a) Michal Heřman | Foto Tereza Mckeon