Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Táborsko porazilo silnou Viktorii Plzeň B 3:2

 
neděle, 21. června 2020, 14:55

Plzeň – Utkání proti Viktorii Plzeň B v rámci Metal Conexion cupu zvrátili Táborští dvěma zásahy Emanuela Tolna a odvezli si ze západu Čech cennou výhru 3:2, která je vynesla na první místo. Další utkání sehrají již v pondělí na Svépomoci od 18 hodin proti Bohemians Praha 1905 B.

Hodnocení trenéra FCT Miloslava Brožka: „Jeli jsme do Plzně vyhrát, ale měli jsme respekt ze silného soupeře. Nasadili jsme na úvod mladší sestavu, hráče z béčka a dorostu jako Icha, Brabec, Pavlík. Proti nim hráli borci s ligovými zkušenostmi jako Staněk nebo Ekpai. Jsem rád, že jsme se s takovým soupeřem mohli konfrontovat. Hráči to zvládli výborně. Soupeř byl možná více na míči, my jsme hráli dobře z bloku, byli jsme nebezpeční. Předvedli jsme týmový výkon, organizovaný. Šli jsme do vedení po trestném kopou Horodníka, který trefil tyč a Dybala míč dorazil do sítě. Minutu před poločasem z trestného kopu vyrovnal Hezoučký. Ve druhém poločas jsme byli směrem dopředu ještě nebezpečnější, předvedli jsme několik přečíslení. Plzeň jednou míč vykopávala z čáry, další šance jsme neproměnili. Prohrávali jsme 2:1. Zápas jsme nakonec otočili díky dvěma brankám Tolna, který mohl skórovat klidně čtyřikrát. Sílu Plzně jsme v utkání eliminovali a přestříleli. Je to pro nás cenné vítězství.“

FC Viktoria Plzeň B – FC MAS Táborsko 2:3 (1:1)

Branky: 41. Hezoučký, 60. Pecháček – 32. Dybala, 62. a 87. Tolno. Rozhodčí: Hányš. ŽK: 2:1 (Staněk, Hezoučký - Boula).

Plzeň B: Staněk – Hranáč (46. Koželuh), Kaša, Gabriel, Halász – Pešek (90+2. Strmiska), Alvir (78. Kodýdek), Káčer – Ekpai (78. Řezáč), Krátký (55. Pecháček), Hezoučký (68. Václavík, 90+2. Fišer). Trenér Fořt.

Táborsko: Pecháček – Jáša (46. Almeida), Brabec (85. Navrátil), Dybala (85. Penc), Icha (46. Tolno) – Pavlík (55. Majka), Schramhauser (66. Boula), Horodník (60. Kučera), Janošík – Petr (80. Vandas), Provazník (60. Musiol). Trenér Brožek.

Napsal(a) Luboš Dvořák | Foto Daniel Pekař
 


 
Reklama