Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Táborsko zdolalo v Letní lize Benešov 3:0

 
úterý, 16. června 2020, 12:10

Benešov – Vcelku jednoznačně 3:0 vyhrál FC MAS Táborsko v pondělí další duel Letní ligy na půdě Benešova.

Táborsko bylo většinu zápasu lepším týmem, hrálo agilně i nápaditě. Už v 16. minutě předvedli pohledný ťukes Musiol, de Almeida a zakončovatel Janošík, který ale vysoko přestřelil bránu. Na branku hosté čekali až do 40. minuty, kdy Táborsko vysoko presovalo, přinutilo soupeře k chybě a de Almeida získaný míč pěkně uklidil k pravé tyči – 0:1.

Krátce po změně stran orazítkoval Tolno po přihrávce Musiola tyč a dobíhající benešovský obránce Pedro si nešťastně vstřelil vlastní branku – 0:2. Ke slovu se dostával i Benešov, ale své akce nedotáhl do úspěšného konce. Jak se to dělá, ukázal v samotném závěru stoper Penc, který propálil s pomocí obráncovy teče vše, co mu stálo v cestě, a tím stanovil skóre na 0:3.

Hodnocení trenéra Táborska Miloslava Brožka: „Byl to další zápas Letní ligy v rychlém sledu. Pro mě bylo důležité, že jsme tentokráte působili dobře, vystavili jsme náš výkon organizačně. První parta hrála velmi slušně, mladí hráči nezklamali. Jsem za to strašně rád. Do utkání jsme vstoupili s elánem, vypadali jsme daleko líp než před dvěma dny proti Bohemce. Myslím, že jsme vyhráli zaslouženě. První poločas jsme se postupně lepšili až k herní převaze. Vytvářeli jsme si šance i náznaky šancí. Byl jsem první poločas spokojen s tím, jak se tým po předchozí porážce oklepal. Samozřejmě byly v naší hře nevynucené chyby, ztráty míčů, ale mě jde hlavně o naladění týmu, které se mi v první půli líbilo. Druhý poločas jsme až na nějaké brejky hráli na jednu branku s tím, že soupeř hrozil. My jsme ukázali kreativitu. Jsem rád, že jsem všechny hráče viděl, jsem rád, že se opět zapojil mladík Kubovský. Zápas vidím z hlediska našeho procesu pozitivně a uvidíme, jaký dopad to bude mít na další dva duely se Slavií B a Plzní B, kde očekávám podstatně vyšší tempo.“

SK Benešov – FC MAS Táborsko 0:3 (0:1)

Branky: 40. de Almeida, 52. Pedro (vlastní), 90. Penc. ŽK: 47. Icha (FCT). ČK: 85. Icha (FCT).

Benešov: Rotbauer – Tomek, Vrňák, Pedro, Vosáhlo J. (46. Lupač) – Ježdík (46. Brokeš) – Dufek, Filip, Srb (57. Dušek), Meszaros (57. O. Vosáhlo) – Kalod (34. Turek).

Táborsko: Zadražil – de Almeida (71. Navrátil), Dybala (46. Penc), Brabec, Janošík (46. Icha) – Schramhauser (46. Větrovský) – Pavlík (46. Kubovský – 71. Majka), Říha (46. Horodník), Petr (46. Boula), Uzlík (46. Tolno) – Musiol (71. Provazník).

Napsal(a) Luboš Dvořák | Foto Daniel Pekař
 


 
Reklama