Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Mladší dorosty Dynama ČB s klokany neinkasovaly

 
úterý, 11. dubna 2017, 23:32

Mladší dorostenci Dynama ČB zajížděli k dalšímu střetnutí do Horních Měcholup, kde se utkali s Bohemians Praha 1905. Náročný týden, v němž sehráli tři zápasy, zakončili bezgólovou remízou.

V nedělním dopoledni se hrálo oboustranně bojovné utkání. „V prvním poločase jsme si vypracovali dobré příležitosti, které jsme bohužel nedokázali proměnit. Dvě samostatné akce měl Jiran a jednu loženou šanci Viktor Kadlec. Bohemka měla také svoje příležitosti, při kterých nás podržel brankář Martin Janáček,“ uvedl k průběhu prvního poločasu trenér Dynama Jaromír Plocek.

I po změně stran se bojovalo o každý metr. „Druhý poločas se odehrával ve stejném duchu, bylo hodně soubojových situací,“ podotkl Plocek.  Jihočeši si vytvořili vyloženou šanci Jakubem Pařízkem, klokani zase nepotrestali chybu budějovické obrany. Utkání skončilo spravedlivou bezgólovou remízou a v penaltovém rozstřelu byli přesnější Pražané.

„Pozitivní jev je, že se nám daří vozit body z venkovních utkání,“ dodal Plocek. Příští utkání sehraje „sedmnáctka“ doma na Složišti s Teplicemi v neděli od 12 hod.

První vítězství získala na jaře kategorie U16 trenéra Marcela Tomáška. Bohemians porazila gólem Červeného z 58. minuty 1:0. Čisté konto udržel brankář Kerl.

U17: Bohemians Praha 1905 – SK Dynamo ČB 0:0, pen. 4:2

SK Dynamo: Janáček – Faltýn, Grigera, Cepák, Ardamica – Vogl, Malecha, Pařízek, Kortiš, Kadlec – Jiran (35. Martinec).

Napsal(a) Michal Průcha | Foto Ján Honza