Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Legionáři našli prvního přemožitele na Rudolfově

 
středa, 10. června 2020, 09:10

Rudolfov – Na rudolfovském velmi kvalitně připraveném hřišti se v úterní podvečerní přípravě potkalo mnoho kvalitních fotbalistů, působících v českých či zahraničních soutěžích. Domácí tým se poskládal o bývalé exligisty a současné opory místního SK. Hostující celek legionářů přijel sice oslaben o Radoucha a Slavíka, ale posílen o Lesňáka a taktéž ligistu Dvořáka.

Úvod patřil jednoznačně domácím, kteří během několika minut vstřelili dvě branky. U první branky se prosadil bývalý král ligových střelců Luboš Pecka a o chvíli později skóre navýšil rudolfovský útočník Jan Šindelář. Poté se sice odehrávala taktická bitva, ale více ze hry měli stále domácí. I když hosté hrozili hlavně z brejkových situací, poločasové skóre skončilo 2:0.

Druhé dějství se odehrávalo v podobném duchu. Hosté se snažili o snížení skóre, Rudolfov si poctivě hlídal vypracované vedení. V 80. minutě domácí zvýšili už na 3:0 z pokutového kopu Radimem Pouzarem, který se v těchto situacích nemýlí.

V závěrečných minutách domácí již s vědomím tříbrankového náskoku polevili a dovolili legionářům snížit na rozdíl jediné branky Ondřejem Hačkou a v nastavení Jakubem Lesňákem.

Konečný hvizd sudího Peterky zastavil vítěznou sérii XI. legionářů, kteří proti hráčům s průměrným věkem 36 let nedokázali navázat na předešlé výsledky a tentokrát odešli ze hřiště jako poražený tým. Na domácí straně byly vidět výkony Petra Benáta a nestárnoucích Luboše Pecky a Pepíka Šáchy. N straně hostů vyčnívali futsaloví ligisté Hačka, Jasanský, Peterek a Sláma.

Další přípravný zápas sehrají legionáři v sobotu 13. 6. od 10 hodin na Složišti s dorostem Dynama ČB U19.

SK Rudolfov – XI. legionářů 3:2 (2:0)

Góly: 5. Pecka, 13. Šindelář, 80. (pen.) Pouzar - 89. Hačka, 91. Lesňák.

Rudolfov: Teringl – Hrbáč, Novotný, Šácha, Hajný – Pouzar, Benát, Hric, Adam – Pecka, Šindelář. Střídali Gerstner, Kovačičín.

XI. legionářů: Hejníček – Dvořák, Sláma, Schön, O. Svoboda – P. Svoboda, Příhoda, Peterek, Jasanský – Hačka, Lesňák. Střídali M. Pulec, Havelka.

Napsal(a) Miroslav Šedivý | Foto Miloslav Kusbach