Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Legionáři zajíždějí v úterý na Perštát

 
úterý, 9. června 2020, 00:37

Rudolfov – Atraktivní a přitažlivé utkání renomovaných fotbalových plejerů nabízí úterní příprava SK Rudolfov proti neporažené XI. jihočeských legionářů. Výkop na rudolfovském hřišti je stanoven na 18 hodinu.

Pro jihočeské legionáře to bude v pořadí již šesté střetnutí. Pět vyhráli velikým rozdílem, remizovali pouze v Č. Krumlově, kde ztratili po přestávce dvougólový náskok. Postupně se na soupeřových hřištích střetly s T. Sviny 7:1, Roudným 8:0, Třeboní 5:0, Č. Krumlovem 2:2 a Blatnou 9:1.

V pátečním střetnutí v Blatné zaznamenali legionáři rekordní počet gólů. Domácí otevřeli skóre Mišiakem, ale pak už narůstal stav jen ve prospěch legionářské sestavy.  Po dvou gólech vstřelili P. Svoboda, Jasanský a Hačka, jeden Radouch a jeden byl vlastní. Branku střežil Štefan Beránek, dále nastoupili Jiří Novotný, Stanislav Peterek, Ondřej Svoboda, Pavel Svoboda, Martin Jasanský, Daniel Lerch, David Radouch, Martin Slavík, Ondřej Hačka, Tomáš Leština a Josef Příhoda.

Legionáři ve shodném složení na Rudolfově nenastoupí, neboť někteří z nich jedou s týmem bývalých dorostenců Dynama ČB (roč. 1993 a 94) do Tábora na Svépomoc, kde se střetnou se Sokolem Lom, nováčkem divize (18,30).

Rudolfovu, který po koronavirové přestávce porazil v herních prověrkách Netolice 4:1 a Čtyři Dvory 5:2, vypomohou persony v podobě exligistů Petra Benáta, Luboše Pecky, Lukáše Adama, Stanislava Rožbouda či rudolfovského odchovance Jakuba Hrice nebo Josefa Šáchy z Písku. Chybět nebudou stálice Radim Pouzar, Jiří Hrbáč a Jan Šindelář. Notně posílený Rudolfov se bude snažit ukončit neporazitelnost souboru legionářů a snad bude přát oběma týmům a fanouškům i počasí.

 
 
Napsal(a) Redakce
 


 
Reklama