Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Táborsko uspořádá finálový turnaj Ondrášovka Cup 2020 pro kategorii U10

 
pondělí, 8. června 2020, 14:29

Tábor – Stadion v Kvapilově ulici v Táboře se ve dnech 23. a 24. června 2020 (úterý, středa) stane kolbištěm finálového turnaje Ondrášovka CUP pro věkovou kategorii U10.

Turnaje, který uspořádá z pověření FAČR FC MAS Táborsko, se zúčastní 24 týmů. V tuto chvíli už je známo složení finálových skupin. Táborsko bylo nalosováno do skupiny C s Bohemians Praha 1905, Hlinskem, Slováckem, Football Talent Academy Praha a Duklou Praha. Týmy hrají ve složení 5 + 1.

Na turnaj se chystá tým U10 FCT trenéra Jana Větrovského. „Trénujeme, ale nijak speciálně kvůli turnaji. Na domácí finále vezmeme devět až deset kluků. Jsou to hráči z Tábora a nejbližšího okolí. Na turnaj se všichni těšíme, ale nechceme, aby kluci podlehli nějakému tlaku a byli ve stresu. Chceme si turnaj užít a praktikovat náš konstruktivní fotbal, ke kterému tým vedeme. Nalosovaná skupina je těžká, ale soupeři hrají podobným stylem jako my, žádné nakopávání,“ míní trenér Jan Větrovský. Nedávno se jeho svěřenci v přípravě střetli se Slavií Praha a absolvovali dva úspěšné zápasy.

Turnaj se uskuteční za přísného dodržování hygienických zásad a pravidel. Všichni hráči budou mít podepsané čestné prohlášení, že se u nich neprojevují a v posledních dvou týdnech neprojevily příznaky virového infekčního onemocnění (např. horečka, kašel, dušnost, náhlá ztráta chuti a čichu apod.).

Ondrášovka Cup 2020 bude velkou sportovní událostí. Přijďte povzbudit domácí tým FC MAS Táborsko, bude vás potřebovat. Na shledanou 23. až 24. 6. 2020 na táborské Kvapilce.

Napsal(a) Luboš Dvořák | Foto FC MAS Táborsko