Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Junior nastřílel sedm gólů, Chanovicím nedal šanci

 
pondělí, 8. června 2020, 11:20

Strakonice – Třetí přátelské utkání sehrál strakonický Junior v jarní přípravě na novou sezonu se západočeskými Chanovicemi. Soupeře nešetřil a po stálé převaze jej na hřišti Na Sídlišti porazil vysoko 7:1.

„Zápas s účastníkem I. B třídy jsme měli po celou dobu pod kontrolou a v průběhu se zrodily pěkné akce i některá zakončení,“ uvedl vedoucí strakonického mužstva Jiří Cilbulka.

Již v 9. minutě měl první velkou šanci Němeček, ale zakončil do brankáře. Ve 12. minutě Kočí zatáhl balon po křídle, přesným centrem našel Petráně a ten nabídnutou šanci proměnil - 1:0. Chanovice vyrovnaly po třech minutách, když centr do šestnáctky Junioru mezi beky proměnil hlavou Prýmas. V 17. minutě Zoubek perfektně uvolnil do brejku Noska, jenž mazácky vrátil vedení zpět - 2:1. Ve 21. minutě se Nosek u rohového praporku zbavil jak obránce, tak brankáře, přihrál Němečkovi, který uklidil míč do prázdné branky - 3:1.

V převaze pokračovali Strakoničtí i po přestávce a skóre utěšeně narůstalo. V 50. minutě Baloušek našel za vápnem Čapka, který trefil šibenici - 4:1. V 61. minutě Máška dostal dlouhý balon za obranu, přihrál do vápna volnému Petru Balouškovi a ten zvýšil na 5:1. V 82. minutě Fábera namazal před vápno Zelenkovi, jehož střela zapadla přesně k tyči - 6:1. V 85. minutě Petřík z přímého kopu pořádně protáhnul bezchybného Uhříčka. V téže minutě Čapek unikl po křídle, zpětnou přihrávkou našel nabíhajícího Kratochvíla, který chytře balon pustil mezi nohama na volného Fáberu, který stanovil konečné skóre na 7:1.

FK Junior Strakonice – Chanovice 7:1 (3:1)

Branky: Petráň, Nosek, Němeček, Čapek, Petr Baloušek, T. Zelenka, Fábera – Prýmas. Rozhodčí: Marek Mráz - Edita Cimrhanzlová, Čapek (Němeček). Střely celkem: 16:5. Střely na branku: 11:2. Rohy: 4:3.

Junior: Uhříček – Máška, Říha (Šimek), M. Kostka (M. Šrámek), Peroutka (Boukalík) – Kočí (Čapek), Němeček (Zelenka), Funda (Kratochvíl), Petráň (Mls) – Zoubek (Fábera) – Nosek (Petr Baloušek).

Napsal(a) Jiří Cibulka | Foto Jan Škrle