Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Blatná naskočila v sobotu do společné přípravy na další sezonu

 
neděle, 17. května 2020, 12:40

Blatná – Po dlouhých dvou měsících vyběhli ke společnému tréninku fotbalisté TJ Blatná. V nedokončené sezoně skončili na předposlední příčce a na tu příští se chtějí dobře připravit.

Úvodní trénink na hlavním blatenském hřišti byl zatím lehčí, spíš seznamovací. „Prvního tréninku se zúčastnilo 24 hráčů z obou mužstev mužů, včetně realizačních týmů,“ upřesnil Václav Palivec, který je asistentem hlavního trenéra Michala Brabce. Nechyběly ani zimní posily A-týmu Petr Janda, Jiří Benedikt a navrátilec Filip Rakovan.

Po rozcvičení následoval šedesát minut fotbálek. „Hrálo se 2 x 30 minut. Vyhráli modří 3:2, když už prohrávali 0:2,“ sdělil výsledek z prvního jarního tréninku. „V příštím týdnu budeme trénovat dvakrát,“ dodává k nadcházejícímu programu Palivec.

Dávky budou trenéři postupně navyšovat. Do začátku sezony naplánovali sedm přípravných utkání. „Příprava bude delší než obvykle. Stávající kádr chceme udržet a ještě posílit,“ prozradil zkušený kouč Václav Palivec, který přišel v zimě od katovického béčka.

Napsal(a) Redakce | Foto Jan Škrle