Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Juniorka Slavie, Táborsko nebo Písek. Příprava Katovic bude plná fotbalových lahůdek!

 
pondělí, 20. dubna 2020, 17:37

Katovice – Katovičtí fanoušci se mají na co těšit! Jak bylo avizováno, letní příprava přinese pořádně atraktivní duely. Do Dudák arény U Lesa postupně zavítá ligová devatenáctka pražské Slavie, Táborsko, které by mělo v nové sezoně opět startovat ve druhé nejvyšší soutěži, třetiligový Písek nebo tradiční rival z Protivína (krajský přebor).

Jediné utkání na venkovním hřišti sehrají divizionáři od Otavy ve Lhotě u Plzně. U celku, který patří do horní poloviny tabulky krajského přeboru Plzeňského kraje, působí v roli asistenta trenéra Josef Humeník, bratr bývalého trenéra katovické rezervy Jaroslava Humeníka.

„Je to bomba, neskutečně se na to těším,“ uvedl trenér Přemysl Šroub, když se dozvěděl jména soupeřů. „Jsme rádi, že se nám pro naše skvělé fanoušky podařilo zajistit tak atraktivní duely. Za tak dlouhou dobu bez fotbalu si to zaslouží. Na takové týmy musí být vyprodáno,“ dodal s úsměvem na tváři.

Letošní sezona byla předčasně ukončena, Katovice coby nováček obsadily v divizi třetí místo, a teď se zraky všech ubírají k červencovému startu letní přípravy. „Už abychom znovu vyběhli na hřiště a společně si zatrénovali. Chybí mi nejen fotbal, ale hlavně ta skvělá parta hráčů a lidí kolem katovického fotbalu. Je to pro nás strašně dlouhé,“ uzavřel Přemysl Šroub.

Přípravné zápasy

SK Otava Katovice – SK Slavia Praha U19, sobota 18. července od 10:30

SK Otava Katovice – FC Písek, sobota 25. července od 17.00

SK Otava Katovice – FC MAS Táborsko, sobota 1. srpna od 17.00

Sokol Lhota – SK Otava Katovice, sobota 8. srpna od 17.00

SK Otava Katovice – FK Protivín, sobota 15. srpna od 17.00

Napsal(a) SK Otava Katovice | Foto Jan Škrle