Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Zachovat si odstup od sestupového pásma, má skromné plány Osek

 
pátek, 20. března 2020, 21:41

Osek – Bez významnějších změn vstoupí do fotbalového jara TJ Osek. Kouč Jaroslav Voříšek eviduje příchod jediné posily – brankářského navrátilce Chaluše. Osečtí skončili na podzim ze tří zástupců Strakonicka nejvýše, devátí. V jarní fázi soutěže se hodlají držet distanc od pásma ohrožení. „Doufejme, že se vůbec nějaká utkání sehrají...,“ poznamenal k současné situaci Voříšek.

Jak jste spokojeni s průběhem zimní přípravy?
Určitě jsem spokojen s průběhem soustředění, které tradičně absolvujeme v Sušici a kde máme ideální podmínky. Na druhé straně mám o zimní přípravě trochu jiné představy. Ale s tím se asi potýká na této úrovni více týmů. Hráči jsou limitováni prací nebo studiem mimo region a jejich docházka je nedostatečná, což se musí zákonitě na kvalitě hry projevit.

Došlo v kádru k nějakým změnám. Co si od případných posil slibujete?
K výrazným změnám nedošlo, kádr je stabilizovaný, i když poněkud užší. Bohužel jsme díky nešťastné události přišli o kamaráda a spoluhráče Davida Přibyla. Naopak se vrací Jirka Chaluš. Případné změny budeme řešit až v létě. Každopádně se nebráním tomu, dávat nahlédnout do soutěže i hráčům našeho B týmu a dorostu, pokud uvidím, že o to stojí a něco pro to dělají.

Jakým fotbalem byste se chtěli v jarní části prezentovat a co je vaším cílem?
Chtěl bych, aby naše, ale i ostatní utkání měla kvalitu a bylo se na co dívat. Spokojen budu s umístěním nad sestupovým pásmem, nejlépe v horní polovině tabulky.

ZMĚNY V KÁDRU

Přišli: Jiří Chaluš (návrat ze zahraničí)
Odešli: nikdo

SOUPISKA TJ OSEK

Brankáři: Jiří Chaluš, Milan Budoš
Obránci: Petr Rybák, Martin Carda, Martin Krejčí, Jaroslav Benda, Radim Kuneš, Libor Blatský
Záložníci: Jiří Kinkor, Jan Hoch, Milan Brabec, Sebastian Hosnedl, Matěj Čapek
Útočníci: Jakub Říský, David Říský, Jakub Lávička, Karel Maroušek

Realizační tým
Trenér:
Jaroslav Voříšek. Vedoucí mužstva: Věra Hochová.

Napsal(a) Michal Průcha | Foto TJ Osek