Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Rezerva Táborska platila daň z nesehranosti

 
pondělí, 10. února 2020, 22:07

Sezimovo Ústí – Táborská rezerva sehrála pod novými trenéry druhé střetnutí v zimním přípravném období. Místo omluveného J. Hradce si narychlo zajistila start Speřic z Vysočiny. V sedmigólové přestřelce na umělce na Soukeníku tahali Táborští za kratší konec.

Hodnocení asistenta trenéra Antonína Musila: „Druhým soupeřem v přípravě Táborska B byl účastník krajského přeboru z Vysočiny TJ Dálnice Speřice. Naši hráči zápas odehráli opět ve vysokém tempu, čehož si ceníme. Za výsledkem stojí několik hrubých chyb ve středu pole, které soupeř nekompromisně trestal. My jsme naopak z několika povedených akcí vyložené šance neproměnili. Na naší hře byla znát nesehranost, která pramenila z toho, že tým se kompletně znova buduje.“

V nadcházející přípravě hostí béčko Táborska Týn nad Vltavou. Hraje se v sobotu 15. února 2020 od 14 hodin na Soukeníku.

FC MAS Táborsko B - TJ Dálnice Speřice 3:4 (2:2)

Branky: 28. Ahmed, 39. (pen.) Římanek, 65. (pen.) Říha.

Sestava FCT B: Novák (46. Vanýsek) - Zítek, Víteček, Mácha (50. Rytíř), Icha - Jansa, Brabec - Říha (50. Zeman), Mischnik, Ahmed (50. Alesandro) – Římanek, (50. Smutný).

Napsal(a) Luboš Dvořák | Foto Daniel Pekař