Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Roudenským vyšel zápas s Protivínem. Skórovali záložníci

 
úterý, 4. února 2020, 20:18

Č. Budějovice - Ve svém druhém přípravném utkání se fotbalisté Roudného střetli na Složišti s po podzimu čtvrtým nejlepším mužstvem krajského přeboru Protivínem.

Chřipková epidemie si své oběti vybrala i v kádru roudenského mužstva, a tak "domácí" vyběhli na umělý trávník bez sedmi hráčů základní sestavy. "Podobně na tom byl i Protivín, který také nepřijel v kompletní sestavě. Alespoň jsme mohli vyzkoušet dorostence, a musím je pochválit, protože celý tým podal velmi dobrý výkon," hodnotí zápas trenér Roudného Marcel Tomášek, který povolal mladíky Jinšíka, Šedivého a jmenovce Jana Tomáška ml.

Protože i Protivín nasadil do hry řadu mladíků, hrál se na Složišti běhavý fotbal se šancemi na obou stranách. Skóre otevřel po čtvrthodině hry David Šedivý, jenž doklepl do brány pas Martina Vlka. Druhý gól přidal na začátku druhého poločasu Artur Goretki po rohovém kopu, když hlavičkoval přesně na přední tyč.

Roudné vyhrálo zaslouženě a spravilo si chuť po porážce v úvodním duelu přípravy na hřišti Třeboně. "Protivín měl jednu vyloženou šanci v první půli, kterou výborně zneškodnil Šimon Hošna. Jinak jsme soupeře k ničemu vážnějšímu nepustili a těch šancí jsme měli víc. Podali jsme velmi dobrý výkon a můžeme být spokojeni," ohlíží se za utkáním trenér Tomášek. Stínem bylo zranění Jana Hály, kouč ale doufá, že nepůjde o nic vážného a elitní záložník bude moci brzy pokračovat v přípravě.

TJ Malše Roudné – FK Protivín 2:0 (1:0)

Branky: 15. Šedivý, 55. Goretki

Roudné: Š. Hošna (46. Graman) - Zíka, Grigera, Cepák, D. Vogl - Jinšík, Hála, Goretki, Šedivý - Vlk, J. Tomášek.

 
 
Napsal(a) TJ Malše Roudné | Foto Ján Honza