Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Slavoj zahájí třetí týden přípravy. „K ideálu máme daleko,“ říkají trenéři

 
neděle, 2. února 2020, 13:35

Ledenice - Dva týdny a šest náročných tréninkových jednotek mají za sebou fotbalisté TJ Slavoj Ledenice. Černou kaňkou je mizerná tréninková morálka hráčů. Zítra si i tak ale poprvé sáhnou na míč. Čeká je první trénink na UMT.

„Za docházku si míč ale nezaslouží,“ říká rázně hlavní trenér týmu Stanislav Jindra, který nemůže být spokojený s přístupem většiny hráčů. „Na posledním tréninku bylo sedm lidí, z toho tři brankáři a dva kluci, kteří na podzim odehráli dohromady 20 minut. Kromě zraněných netuším, kde byl zbytek,“ dodal smutně.

Zranění aktuálně limituje Adama Stránského, Jakuba Čermáka, Miroslava Kadlece, Jana Pavlíka a Antonína Šrajera. František Benhák se kvůli problémům s kolenem připravuje individuálně. „S ostatními si promluvím. Takhle to nejde. Hrajeme o záchranu krajské soutěže a věřili jsme, že to hráči pochopili,“ dodal naštvaně asistent Michal Hladík.

Doposud hráči nabírali kondici čistě na novém tartanovém oválu v Ledenicích. „I přes malý počet hráčů pokračujeme podle plánovaného harmonogramu. Rychlostní běhy střídají běhy na výdrž. V pondělí nás poprvé čeká trénink na třeboňské umělce a většinu času to bude stále o běhání,“ řekl dále Hladík.

Příprava Ledenic vyvrcholí na přelomu února a března, kdy je naplánované čtyřdenní soustředění. První přípravný zápas odehraje Slavoj v sobotu 8. února s Holubovem (UMT Hluboká).

Napsal(a) Michal Heřman | Foto Michal Heřman
 


 
Reklama