Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Výběhy kopců, okruhy v lese… Zimní soustředění Katovic odstartovalo

 
čtvrtek, 30. ledna 2020, 22:50

Katovice - Kondiční blok zimní přípravy Katovic bude končit. Vyvrcholí zimním soustředěním, které se uskuteční od středy 29. ledna do neděle 2. února v Soběšicích.

„V Soběšicích budeme využívat kopce a okruhy v lese, ale čeká nás i posilovna, bazén, vířivka a masáže, bude tedy dostatečná regenerace,“ nastínil trenér Přemysl Šroub, jehož svěřenci odehrají v rámci soustředění přátelské utkání proti účastníkovi krajského přeboru ze Strakonic. Atraktivní bitva bude k vidění v sobotu od 14 hodin na strakonické umělce Na Sídlišti.

Je katovický kormidelník zatím spokojený s tím, jak hráči přistoupili k zimní přípravě? „Vcelku ano. Trápí nás nějaké nemoci a občas lehká zranění, ale s tím se v této době musí počítat. Kluci na tréninkách makají naplno, a i když občas remcají, tak vědí, že je to potřeba,“ uzavřel.

Bohatá fotogalerie Jana Škrleho z druhého dne soustředění katovických fotbalistů je zde.

Napsal(a) SK Otava Katovice | Foto Jan Škrle
 


 
Reklama