Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Táborsko bylo Dukle vyrovnaným soupeřem

 
čtvrtek, 30. ledna 2020, 09:24

Milevsko – S druholigovou Duklou Praha svedl přípravný souboj A tým FC MAS Táborsko na UMT v Milevsku a prohrál těsně 0:1. Jihočeši předvedli srdnatý výkon, na kterém mohou stavět. Do utkání přitom nešli v optimální sestavě, která se navíc v průběhu utkání několikrát musela překopat.

Hodnocení trenéra FCT Miloslava Brožka: „Před zápasem jsem měl obavy, zda budeme konkurenceschopní, protože nám kádr oslabily virózy a zranění, které pocházejí z přetížení svalového aparátu na umělkách. Měli jsme minus devět hráčů, kteří nemohli nastoupit. Dukla prokázala velkou kvalitu, podle mého názoru, ač hraje druhou ligu, má schematicky nejlepší zakládání akcí v českém fotbale. Naši hráči mě přístupem překvapili, hráli jsme vysoký presink, podali jsme výborný výkon. Přitom se nám ještě zranili Aquilar a Penc, místo nich šli na hřiště mladíci a obstáli. Zápas se povedl Janošíkovi, který si říká o angažmá, skvěle hráli Toutou, Dybala, naše osa Navrátil - Kučera - Musiol předvedla svůj standardně velmi dobrý výkon. Musiol hrál středního záložníka, i další hráči museli zvládnout neobvyklé posty, například Havrda po zranění Aguilara šel do útoku. Sestava se nám neustále měnila. Přesto jsme duel zvládli velmi dobře, za což jsem hráčům poděkoval. V utkání bylo hodně šancí, tak po třech na obou stranách. Dukla měla ještě šest nebo sedm nebezpečných situací. My jsme byli sami před brankářem Kinským, ale nedokázali jsme ho překonat. Důležité je, že jsme byli Dukle vyrovnaným soupeřem. Ve čtvrtek očekáváme příjezd čtyř hráčů z ciziny na testy. Budeme sledovat, zda někdo z nich dokáže nahradit Condeho.“

FC MAS Táborsko – Dukla Praha 0:1 (0:0)

Branka: 68. Palacios. Rozhodčí: Makovička. Diváků: 50.

Táborsko: Pecháček (46. Zadražil) – Dybala, Navrátil, Penc (30. Rydval), Janošík – Havrda (80. Al-Khamesi), Kučera, Musiol, Tolno – Toutou (67. Brabec), Aquilar (7. Icha, 80. Větrovský).

Dukla: Kinský - Dancák, Fišl, Chlumecký (46. Kovernikov) - Kozma, Ullman, Lauko, Kim, Kott (46. Jakab) - Fábry (46. Palacios), Ayong.

Napsal(a) Luboš Dvořák | Foto Jan Škrle