Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Béčko Táborska zdolalo Čížkův tým Sedlec-Prčici 4:0

 
úterý, 28. ledna 2020, 14:06

Sezimovo Ústí – Na umělce na Soukeníku vstoupila mužská rezerva do zimního cyklu přípravných utkání.

K první střetnutí zimní přípravy si táborské béčko pozvalo mužstvo svého bývalého trenéra Miroslava Čížka, účastníka středočeské I. A třídy. „Dle mého klasické první přátelské utkání v přípravě. Záměr byl hodně běhat, vnímat poziční požadavky a vidět hráče, jak reagují v zápase na vzniklé herní situace. V tomhle nám to splnilo do puntíku to, co jsem očekával. Určitě jsou tam hráči, kteří mě mile překvapili, jsou tam ale i ti, od kterých jsem čekal více,“ komentoval úvodní zápas zimy staronový kouč Zbyněk Jaroš.

Do zimního drilu naskočili táborští mladíci 14. ledna. „Co se týče probíhající přípravy, jsem velmi spokojen, jak hráči ke všemu přistupují. Celý týden jsme trénovali hodně intenzivně a náročně a kluci se s tím zatím velmi dobře perou. Potřebujeme, aby hráči byli velmi dobře trénovaní a měli kondiční parametry na to, aby zvládali hrát to, co požadujeme. Ve spojitosti s hráči z A týmu to musí po této stránce v zápase ladit. Určitě už vkládáme do tréninků prvky, na kterých chceme stavět, tam je vidět určitá rezerva, ale věřím, že vše vyladíme k naší spokojenosti,“ doplnil Jaroš.

Jarošův asistent Antonín Musil k nedělnímu duelu doplnil. „Do prvního přípravného utkání jsme vstoupili s chutí a elánem. Odměnou bylo vítězství 4:0, nad jinak dobře hrajícím soupeřem. Celý zápas proběhl ve svižném tempu a splnil svůj účel.“

FC MAS Táborsko – Sokol Sedlec-Prčice 4:0 (4:0)

Branky: 15. a 40. Štefl, 18. Římanek, 60. Mischnik.

FCT B: Novák (46. Vanýsek) – Zítek, Víteček (46. Rytíř), Mácha, Bartůněk – Brabec, Větrovský – Štefl, Mischnik, Mikuláštík – Římanek.

Další příprava Táborska B

8.2. 13:00 J. Hradec - FCT B  (UMT Stará Hlína)

15.2. 14:00 FCT B - Týn nad Vltavou (UMT Soukeník)

22.2. 14:00 FCT B - Bernartice (UMT Soukeník)

Napsal(a) Luboš Dvořák, Michal Průcha | Foto Daniel Pekař
 


 
Reklama