Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Cheick Oumar Conde a Martin N´Gimbi přestoupili do Zlína

 
sobota, 25. ledna 2020, 14:55

Tábor – Za novým fotbalovým angažmá se vydali dva hráči FC MAS Táborsko. Teprve 19letý defenzivní guinejský záložník Cheick Oumar Conde a 22letý francouzský obránce Martin Matondo N´Gimbi se stáli v pátek posilami prvoligového týmu FC Fastav Zlín.

Informaci potvrdil ředitel FC MAS Táborsko Josef Holub. „Ve čtvrtek jsme ladili podmínky obou přestupů, v pátek jsme obdrželi ze Zlína oficiální nabídku, kterou jsme se rozhodli přijmout, protože je pro náš klub finančně zajímavá. Věříme, že Conde by se mohl vydat cestou Ibrahima Traorého, který také prošel Zlínem a na podzim jsme ho viděli hrát Ligu mistrů za Slavii,“ uvedl Josef Holub, podle něhož je pro oba hráče přestup do prvoligového klubu velkým úspěchem.

Conde byl v Táborsku pouze půl roku, ale za krátkou dobu ukázal, že má v sobě velký potenciál. N´Gimbi poslední půlrok hostoval v druholigovém Varnsdorfu.

Fanoušci namítnou, že se jedná o oslabení kádru Táborska, které bojuje o návrat do druhé ligy. Na to ředitel Holub odvětil, že více příležitostí bude na postu Condeho dostávat odchovanec Patrik Schramhauser. „Mohu fanoušky ubezpečit, že už máme vytipované hráče, kteří k nám přijdou na testy, a mohli by nás posílit.“

Napsal(a) Luboš Dvořák | Foto FC Fastav Zlín