Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Na Vyšehradě se zrodila cenná výhra nad Varnsdorfem

 
čtvrtek, 23. ledna 2020, 20:32

Praha – Vyšehradská umělka byla svědky dalšího zimně-přípravného vystoupení A týmu FC MAS Táborsko proti druholigovému Varnsdorfu. Jihočeši zvítězili 2:1, když otočili nepříznivý stav 0:1.

Zápas měl dvě tváře: v prvním poločase bylo lepší mužstvo ze Šluknovského výběžku, druhý už ovládlo Táborsko. Trenéři nechali některé hráče odpočívat, jiní léčí drobné šrámy. V zápase opět podali dobrý výkon mladíci Rydval a Icha.

Hodnocení trenéra Miloslava Brožka (utkání nebyl přítomen kvůli zahraniční stáži, ale měl přesné informace): „Chtěli jsme se rehabilitovat za nepovedený výkon proti Liberci, kdy jsme hráli bez šťávy. Tento trend pokračoval v prvním poločase, ale podle mých informací jsme měli výborný druhý poločas - kromě dvou branek jsme měli další dvě vyložené šance. Krásným volejem vyrovnal Vandas, zápas rozhodl Aguillar. Ukazuje se, co jsem říkal už minule. Potřebujeme konfrontaci s touto rychlostí hry. Pokud se budeme často takto konfrontovat, máme šanci na progres.“

FC MAS Táborsko - FK Varnsdorf 2:1 (0:1)

Branky: 50. Vandas, 54. Aguillar - 14. Ondráček.

Sestava FCT: Pecháček (46. Zadražil) – Rydval, Navrátil (46. Penc), Dybala, Havrda (72. Icha) – Vandas (72. Al-Khamesi), Schramhauser, Kučera, Tolno – Musiol, Toutou (46. Aguillar).

Napsal(a) Luboš Dvořák | Foto Karolína Kabíčková
 


 
Reklama