Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Start zimní přípravy je za dveřmi. Kluci dostanou zabrat, slibuje kouč Nousek

 
neděle, 5. ledna 2020, 10:09

Písek - Poslední dny volna si užili o víkendu hráči píseckého A-týmu. Začátek zimní přípravy se totiž nezadržitelně blíží. K prvnímu tréninku se sejdou již v pondělí 6. ledna 2020.

Dvouměsíční zimní příprava na odvetnou část České fotbalové ligy odstartuje v pondělním podvečeru první tréninkovou jednotkou. „Nejprve se od půl šesté sejdeme v kabině s vedením klubu a od šesti hodin vyběhneme na umělku k prvnímu tréninku v novém roce,“ sdělil trenér Milan Nousek ml.

Z podzimního kádru by na startu přípravy neměl nikdo chybět. Kolonka odchodu zůstane prázdná. „Nikdo neodchází, naopak se do přípravy zapojí Tomáš Froněk, který skončil v Chrudimi a stále je naším hráčem. O jeho dalším působení se jedná. Přivítat bychom měli na zkoušku jednoho nadějného hráče ze Slovenska,“ uvedl Nousek na konto změn v mužstvu.

Zimní dril bude pro hráče náročný. Mají se na co těšit… „V lednu budeme trénovat pětkrát v týdnu plus o víkendu přípravná utkání. Bude to náročné. Kluky čeká pořádná dřina. V únoru přejdeme na čtyři tréninky v týdnu,“ poznamenal písecký kormidelník k programu přípravy, v níž si na začátku února odskočí na pár dnů do Maďarska.

Tým od Otavy absolvuje během zimy deset utkání (více zde) se soupeři z různých soutěží. Od druhé ligy po krajský přebor. Jedno střetnutí s mezinárodním puncem sehraje na maďarském soustředění. Sedm se uskuteční na písecké umělce. Napoprvé Písečtí zajíždí už v sobotu 11. ledna 2020 do Vlašimi (10,30).

V pondělí 6. ledna zahájí přípravu také dorostenecké celky FC Písek U19 a U17.

Napsal(a) FC Písek | Foto FC Písek