Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Táborsko uzavřelo smlouvu se Zbyňkem Musiolem

 
středa, 18. prosince 2019, 21:57

Typický vápnový střelec – to je útočník FC MAS Táborsko Zbyněk Musiol (nar. 1. 7. 1991). Se 186 centimetrů vysokým forvardem uzavřel klub tento týden novou smlouvu do 30. 6. 2021.

Odchovanec severomoravského fotbalu oblékal ve své kariéře dres Baníku Ostrava, Viktorie Žižkov, Slovanu Liberec. Do Táborska přišel poprvé v roce 2013, strávil tu dva roky, pak hrál za FC Vítkovice a na jih Čech se vrátil v zimě 2017. Na jaře se adaptoval na velký fotbal po těžkém zranění.

Zbyněk Musiol zůstává velkou oporou A týmu i v aktuální Fortuna ČFL. „Mám radost, že jsem podepsal novou smlouvu. Tábor mi přirostl k srdci, jsem tu s přestávkou nějakých pět let, cítím se tu jako doma. Jsem rád, že mámjistotu, kde budu rok a půl hrát a jsem rád, že právě za Táborsko,“ řekl hrotový útočník.

Klub FCT stále spoléhá na Zbyňkovy střelecké schopnosti. V aktuální sezoně nasázel soupeřům 10 gólů, v té minulé ještě ve druhé lize 11 a k tomu dva góly v MOL Cupu. V sezoně 2017/1018 si připsal 17 branek, z toho 13 ve FNL.

Zbyněk Musiol je zapojen ve struktuře klubu také jako trenér Sportovního střediska mládeže. Vedení klubu mu gratuluje k novému kontraktu a věří, že se vyhlášenému kanonýrovi bude i nadále fotbalově dařit.

Napsal(a) Luboš Dvořák | Foto Luboš Dvořák