Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Zemřel Ladislav Černohorský, v čele OFS Písek stál téměř čtvrt století

 
pondělí, 18. listopadu 2019, 23:37

Smutnou zprávu nám dnes oznámil Okresní fotbalový svaz v Písku. V neděli 17. listopadu 2019 zemřel ve věku 75 let po dlouhé a těžké nemoci bývalý letitý předseda OFS Písek Ladislav Černohorský.

„Za jeho dlouholetou a obětavou práci pro fotbal a sport v celém okrese Písek mu za nás všechny patří veliké poděkování a uznání. Vždyť byl předsedou OFS Písek dlouhých 24 let. Čest jeho památce,“ vyzdvihl jeho přínos pro místní sport současný předseda fotbalového okresu v Písku Michal Řezáč.

Ladislav Černohorský byl předsedou OFS Písek téměř čtvrt století, až do roku 2008. Vedle toho působil ve funkci tajemníka a předsedy Okresního sportovního sdružení ČSTV v Písku (dnešní ČUS).

Legendární písecký činovník byl za celoživotní fotbalovou práci vyznamenán v roce 2004 Cenou JUDr. Václava Jíry. Ocenění získal také letos v březnu od jubilujícího Jihočeského KFS v rámci oslav stoletého výročí založení krajského svazu.

Poslední rozloučení s Ladislavem Černohorským se uskuteční ve čtvrtek 21. 11. 2019 v 10:45 hod. v obřadní síni Lesního hřbitova v Písku.

Napsal(a) Redakce | Foto František Bořánek