Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Prachatice pod koučem Pravdou neprohrály. Bodovaly i v Nové Vsi

 
úterý, 12. listopadu 2019, 13:10

V závěrečném utkání podzimní části přivítala Nová Ves Tatran Prachatice. Domácí v posledních sedmi kolech uhráli dva body a výhra by určitě přispěla ke klidnější zimní přestávce. Naproti tomu Tatran chtěl potvrdit svoji formu a pod novým trenérem Bohuslavem Pravdou zabodoval popáté za sebou.

Utkání začalo ve svižném tempu. Jako první zahrozili hosté, ale Vrábek byl na svém místě. Pak se začali prosazovat domácí. Do 22. minuty zahrávali jedenáct rohových kopů. Ale proměňování standardních situací je na podzim velký problém. A když se ani ze hry ve vyložené šanci dvakrát neprosadil Jiránek, uhodilo na druhé straně. Po chybě Pecha se prosadil Sova - 0:1.

Odpověď Novoveských byla blesková. Za minutu svou třetí gólovku konečně proměnil Jiránek po nahrávce Boháče (1:1) a zavelel tím k dalšímu tlaku, ale z řady šancí se nikdo neprosadil.

Druhý poločas se domácí snažili, ale na výkon z prvních 45 minut nenavázali. Chybovali v rozehrávce a zkušení hosté dokázali chyby potrestat. Sedm minut po přestávce Fischer zakroutil míč ke vzdálenější tyči - 1:2. A ještě hůře bylo o čtyři minuty později, kdy přidal třetí gól Prachatic Kapuscinský - 1:3.

Tatran nepustil domácí do žádné gólové šance a zbytek zápasu si i bez vyloučeného Lukeše zkušeně pohlídal.

TJ Nová Ves – FK Tatran Prachatice 1:3 (1:1)

Branky: 37. Jiránek – 36. Sova, 52. Fischer, 56. Kapuscinský. Rozhodčí: Leiš – Písek, Hošek. DFA: Hanzal. ŽK: 2:6 (Holý, Jiránek – Jan Lukeš 2, T. Ryšánek, Sova, Kováč, Janošťák). ČK: 0:1 (79. Lukeš). Diváků: 80.

Napsal(a) TJ Nová Ves | Foto Michaela Vrábková
 


 
Reklama