Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

I. A třída: Trhové Sviny se vrátily do čela. Roudné remizovalo se Semicemi. Týn přidělil sedmičku

 
sobota, 2. listopadu 2019, 19:34

Trhové Sviny se po výhře ve Lhenicích vrátily do čela tabulky. Roudné totiž v taháku kola plichtilo se Semicemi. Čtyři Dvory přenechaly dva body Nové Vsi. V utkání rozhodčí rozdal dvanáct žlutých karet a jednu červenou. Vimperk získal bod v Plané. Prachatice po bezgólovém poločasu jasně přehrály Sousedovice. Ve skupině B nováček z Kovářova přejel čekanický Meteor a je v tabulce již třetí! Hattrick zaznamenal exželečský Michal Brůžek. Lídr tabulky Olympie Týn nad Vltavou nasázel Nemanicím sedm kousků, když dominoval po přestávce. Ševětín se v divokém duelu s devíti žlutými a dvěma červenými kartami rozešel se suchovrbenskou Lokotkou s nerozhodným výsledkem.

Ve skupině A se střetla první dvě mužstva tabulky. Roudné vedlo zaslouženě po prvním poločasu se Semicemi dvougólovým rozdílem, avšak ve druhé půli byli lepší hosté a vsítili Pavlem Keclíkem v 59. minutě kontaktní gól, o dvě minuty později dal konečnou podobu výsledku David Šourek. Plichty konkurentů využily Trhové Sviny a výhrou ve Lhenicích se dostaly opět na pozici lídra skupiny. O tříbodový import se nejvíce zasloužil autor dvou gólových tref Lukáš Gažák. Kaplice jasně přehrála v domácím prostředí nováčka z Olešnice. Spartak vyhrál první poločas jednogólovým rozdílem, matador Pavel Pulec (trenér mládeže Jč. KFS) navýšil v tom druhém skóre utkání. Olešnický Michal Lechner zaznamenal kontaktní gól.  Domácí však do konce utkání vsítili další dva góly. Ten poslední kapitán mužstva Josef Gondek z pokutového kopu.. Vodňany ve vyrovnaném utkání ve Velešíně rozhodly o své výhře v poslední minutě Matějem Otepkou.

Přesposlední Čtyři Dvory remizovaly na domácí půdě s Novou Vsí, která šestkrát po sobě nezvítězila. V poločase vedla o gól, domácí pak dvanáct minut před závěrem srovnávaly skóre utkání Filipem Králem, který proměnil nařízený pokutový kop. Rozhodčí v tomto utkání udělil 12 žlutých a jednu červenou kartu pro domácího Víta Slepičku v 84. minutě hry. Vimperk vybojoval bod za bezgólovou partii na hřišti v Plané, neboť domácí vystříleli všechen střelecký prach minule v Olešnici. Prachatický Tatran po bezbrankovém prvním poločasu zaznamenal v tom druhém čtyři góly a jasně porazil sousedovickou Westru, která jde v posledních kolech od porážky k porážce.

Týn vyhlíží zápas podzimu s Hlubokou

Ve skupině B lídr tabulky Týn nad Vltavou uštědřil před 180 diváky na vlastním trávníku další debakl tentokráte Nemanicím, které mají z posledních třech prohraných zápasů skóre 3:16. Po dvou trefách zaznamenali Radim Štos, Vladimír Dobal a Lukáš Stoklasa. Příště se těší Olympie na domácí zápas podzimu s druhou Hlubokou. Kovářovský nováček počastoval sedmi góly čekanický Meteor. Domácí navázali na vítěznou šňůru třetí korálek a probojovali se v tabulce již na čtvrté místo. Hattrick v utkání vsítil Michal Brůžek, dvě trefy přidal Miroslav Suchan, za hosty skóroval dvakrát kanonýr David Fiala. Chýnov podhlehl na domácím trávníku dobře hrající českobudějovické Slavii. Ta první půli vyhrála o gól, v tom druhém zvýšila vedení až na čtyřgólové. Chýnovští ke konci střetnutí výsledek dvěma trefami pouze korigovali. Slavia poskočila v tabulce na třetí pozici. Hluboká nad Vltavou vyhrála s posledním Lišovem těsně 4:3. Hosté zdramatizovali závěr dvěma zásahy.

Bernartice, bez čtyř hráčů základní sestavy, utrpěly třetí porážku v řadě, když jediný gól v utkání dal Tomáš Mareš technickou střelou ve 25. minutě hry. Hosté byli ve druhé půli jasně lepším mužstvem, domácí v podstatě jen bránili svůj jednogólový náskok. Ke konci utkání hosté poněkud přeskupili své řady, avšak kýžený vyrovnávací gól nezaznamenali. Dačický Centropen zdolal v domácím prostředí Lokomotivu Veselí nad Lužnicí. Všechny góly padly již v první půli. Za domácí načal skóre Pavel Dedič, šest minut před poločasovou přestávkou si dal vlastence hostující stoper Richard Mach. Ve 42. minutě pak zaznamenal kontaktní gól Jiří Lukáš. Po přestávce již góly nepadaly. Ševětín ve vyhecovaném utkání remizoval s suchovrbenskou Lokotkou. V utkání udělil rozhodčí devět žlutých karet a dvě červené v 68. minutě pro vzájemné napadení domácího Petra Novotného s hostujícím brankářem Václavem Rodenem. Mužstva se střídala ve vedení a ten poslední vyrovnávací gól zaznamenal z pokutového kopu domácí Petr Novotný.

VÝSLEDKY 13. KOLA I. A TŘÍDY


SKUPINA A

TJ Malše Roudné – FC AL-KO Semice  2:2 (2:0)
Branky:
26. Benda, 28. Vlk – 59. Pavel Keclík, 61. Šourek.
Rozhodčí: Kříž st. – Kollmann, Boček. DFA: Janíček. ŽK: 1:2 (Hála – Zoch, Hronek). Diváků: 100.

SK Čtyři Dvory – TJ Nová Ves 1:1 (0:1)
Branky:
78. (pen.) Filip Král – 33. Boháč.
Rozhodčí: Mir. Pečenka – Průchová, Schwarz  DFA: Vrzal. ŽK: 8:4 (Slepička 2, Matušek, Hofmann, Váňa, Vajo, Pavlík, Otakar Matouš - trenér – Holý, Boháč, Pech, Vávra). ČK: 1:0 (84. Vít Slepička). Diváků: 70.

SK Planá – TJ Šumavan Vimperk  0:0
Rozhodčí:
Cigáň – Kříž st., Kollmann. DFA: Němeček. ŽK: 1:2 (Kneys – Šíp, Rod). Diváků: 100.

SK Lhenice – TJ Spartak Trhové Sviny  2:4 (0:2)
Branky:
71. (pen.) P. Prenner, 75. Mahák – 13. a 61. L. Gažák, 41. D. Brůha, 90+2. Macák.
Rozhodčí: Jevčák – Dunovský, Zabilka. ŽK: 2:2 (Jos. Prenner, Čech – Tomek, Perfoll). Diváků: 80.

FK Tatran Prachatice – FC Westra Sousedovice  4:1 (0:0)
Branky:
52. Sova, 58. Janošťák, 61. Šandera, 70. Fischer – 72. Zoubek.
Rozhodčí: Písek – Hošek, Barva. ŽK: 1:3 (Janošťák – Vojtíšek, Milan Glazunov, Linhart). Diváků: 100.

FK Spartak Kaplice – TJ Sokol Olešnice  4:1 (1:0)
Branky: 43. Daniel, 59. P. Pulec, 72. Micák, 84. (pen.) Gondek – 65. Lechner.
Rozhodčí: Valeš – Talíř, Pícha. ŽK: 1:1 (Schneider – Filip Šafránek). Diváků: 160.

FC Velešín – FK Vodňany  2:3 (1:1)
Branky: 31. Šálek, 60. Pomije – 36. (pen.) Moravec, 47. O. Benedikt, 90. Matěj Otepka.
Rozhodčí: Boček – Náprava, Devera. ŽK: 3:3 (Pomije, Šváb, Mikeš – Lad. Benedikt, Ond. Benedikt, Matěj Otepka). ČK: 1:0 (64. Šálek). Diváků: 70.


SKUPINA B

TJ ZD Kovářov – FK Meteor Tábor  7:3 (4:1)
Branky:
34., 40. a 68. Brůžek, 11. a 39. Mir. Suchan, 67. Smetana, 80. Svojše – 75. a 90. (pen.) Fiala, 6. Janošík.
Rozhodčí: Nedvěd – Herzog, Ct. Novotný. ŽK: 1:2 (Kvasnička – Fiala, Jan Pípal). Diváků: 100.

FK Olympie Týn nad Vltavou – SK Nemanice  7:0 (1:0)
Branky:
20. a 69. Štos, 46. a 60. Dobal, 74. a 86. Stoklasa, 89. Jos. Brom.
Rozhodčí: Herzog – Nedvěd, Ct. Novotný. ŽK: 1:1 (Vařil – Jind. Lukáš). Diváků: 180.

TJ Nová Včelnice – TJ Sokol Bernartice  1:0 (1:0)
Branky:
25. Mareš.
Rozhodčí: Jarolím – Leiš, Bartůněk. ŽK: 3:2 (Průša, Mareš, Tuček – Pěchota, Smrčina). Diváků: 80.

TJ Centropen Dačice – TJ Lokomotiva Veselí nad Lužnicí  2:1 (2:1)
Branky:
18. Dedič, 39. Rich. Mach (vlastní) – 42. Jiří Lukáš.
Rozhodčí: Votava – Tůma, Náprava. DFA: Chlaň. ŽK: 1:1 (Dedič – Mahlej). Diváků: 30.

SK Ševětín – TJ Lokomotiva České Budějovice  3:3 (1:1)
Branky:
34. T. Sedláček, 55. Hájek, 66. (pen.) Petr Novotný – 25. Weinreb, 47. Ayeb, 63. Růžička.
Rozhodčí: Vican ml. – Kříž ml., Saidl. ŽK: 3:6 (Hájek, T. Sedláček, Mir. Šachl – Ayeb, Čapek, Květoun, Weinreb, Havrda, Jan Koutský - trenér). ČK: 1:1 (68. Petr Novotný – 68. Václav Roden). Diváků: 50.

TJ Hluboká nad Vltavou – SK Lišov  4:3 (2:1)
Branky: 8. Blažek, 33. Dědina, 72. Rubick, 74. (pen.) Pavel Hájek – 25. Kandl, 76. David Mlýnek, 81. (pen.) Luk. Burda.
Rozhodčí: Slepička – Tauber, Zabilka. ŽK: 1:2 (Kadlec – Bambule, Kándl). Diváků: 70.

FC Chýnov – SK Slavia České Budějovice  2:4 (0:1)
Branky: 80. Mládek, 90. David Král – 33. Dvořáček, 52. Rajzl, 59. Leoš Hromádka, 75. Petr Kindermann.
Rozhodčí: Brych – Jevčák, Muzika. ŽK: 2:4 (Mládek, Václav Hruška – Dráb, Bohůnek, Leoš Hromádka, Petr Kindermann). Diváků: 170.


Napsal(a) Jan Šerhant | Foto Miloslav Kusbach, Jan Klein