Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Táborsko přivítá pátý FK Loko Vltavín

 
sobota, 2. listopadu 2019, 06:48

Nebezpečného soupeře bude v neděli od 14 hodin hostit na Kvapilce třetiligový A tým FC MAS Táborsko FK Loko Vltavín.

Pražané jsou na pátém místě tabulky. V poslední době hrají velmi dobře, naposledy porazili Motorlet 2:1 a předtím vyhráli v Příbrami. Právě proto před nimi trenér FCT Miloslav Brožek varuje. „Vltavín se vyšvihl nahoru. Můžeme mluvit o velmi těžkém soupeři. Hraje trochu jiným způsobem než jiná mužstva. Má kvalitní osu týmu. Bude to zajímavá konfrontace. Čekám zajímavý zápas,“ uvedl Miloslav Brožek.

Nadstandardním hráčem soupeře podle něho je Čtvrtníček. Táborsko si přivezlo výhru z Admiry a domácí zápas velí předchozí tři body potvrdit. „Ze zápasu nemáme obavy, naopak, my si musíme současné postavení v tabulce užívat. Soupeři si musejí říkat: Jedeme do Tábora, tam to bude těžké,“ dodal trenér.

Před Táborskem stojí na podzim ještě tři soupeři: po Vltavínu Domažlice a Králův Dvůr. Plán je jasný. Všechny tři, pokud možno, herně i bodově zvládnout.

Napsal(a) Luboš Dvořák | Foto Daniel Pekař