Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Stachy třetí výhrou po sobě poskočily na osmé místo

 
úterý, 29. října 2019, 18:34

Prachatičtí přijeli bez pendlů A týmu, který hrál současně ve Vimperku, s dorostenci na lavičce, kteří měli v nohách dopolední zápas.

Za krásného počasí vstoupili do zápasu mnohem lépe domácí, když krásnou akci zakončil s přehledem Hovorka - 1:0. Pak však začali na hřišti dominovat hosté. Hráli kombinační fotbal, který ostře kontrastoval s domácím systémem vše na Záleského. Také po zásluze v 28.min. překvapivou střelou Kunce vyrovnali - 1:1.

Až do konce poločasu byli hosté aktivnější, ovšem gól již nepadl. Po přestávce se obraz hry změnil. Stachy rychlou přímočarou hrou začaly rozebírat hostující obranu a dočkaly se i gólů. V 50.min. po dlouhém autu napálil míč přesně k tyči Pešl - 2:1. Hosté prostřídali, ale na hře se prakticky nic nezměnilo. Domácí šli nekompromisně za třemi body, když prudký centr Záleského si hostující hráč srazil do vlastní brány - 3:1.

Prachatice ještě více otevřely obranu a Stachy chodily do přečíslení. Žádnou akci již ale neproměnily a skóre tak zůstalo stejné. Za druhý poločas si domácí tři body zasloužili.

Sokol Stachy – FK Tatran Prachatice B 3:1 (1:1)

Branky: 4. Hovorka, 53. Pešl, 72. Záleský – 28. Kunc. Rozhodčí: Ondra – Syrovátka, Datsenko. ŽK: 0:1 (Janošťák). Diváků: 60.

Stachy: Šebánek - Lukeš, Dvořák, Foltýn, Červený, Kluibr (84. Heidenreich), Hovorka, Kroupa (70. Pěnek), Pešl, Demeter (79. Hájek), Záleský.

Napsal(a) (ta) | Foto Sokol Stachy
 


 
Reklama