Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Klub FC MAS Táborsko získal silného partnera: čínskou automobilovou korporaci Yanfeng

 
čtvrtek, 24. října 2019, 13:13

Novým silným partnerem FC MAS Táborsko se stává společnost Yanfeng Czechia Automotive Interior Systems se sídlem v Plané nad Lužnicí.

Firma je předním světovým dodavatelem palubních a přístrojových desek, dveřních a podlahových panelů a konzolí pro automobilový průmysl. „Jsem rád, že došlo ke spojení největšího fotbalového klubu a korporátní automotive společnosti v regionu Táborska. Díky této spolupráci dochází k silné ekonomické stabilizaci našeho klubu a dalšímu rozvoji na úrovni mládežnických týmů. Společnost Yanfeng Automotive Interiors je naším nejvýznamnějším sponzorem. Touto cestou bychom chtěli novému partnerovi poděkovat za jeho mimořádnou podporu,“ uvedl ředitel klubu Josef Holub.

V pondělí 14. října se uskutečnila na hlavním stadionu v Kvapilově ulici malá slavnost za účasti ředitele společnosti Yanfeng Automotive Interiors Planá nad Lužnicí Florina Cinazana a senátora Jaroslava Větrovského: předání dresů pro ročník 2010, tedy pro tým přípravky. Klub zároveň prezentoval svou mládež.

FC MAS Táborsko vůči novému partnerovi splní řadu závazků: umístí bannery na východní tribuně v Kvapilově ulici, reklamu ve VIP místnosti a na vycházkovém oblečení kategorií U12 až U19, na dresech ročníku 2010. Logo firmy se objeví na webových stránkách klubu, v zápasových bulletinech a na dresech třetiligového A týmu.

Napsal(a) Luboš Dvořák | Tisková zpráva | Foto FC MAS Táborsko