Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Mladovožickým zachráncem se stal hříšník Svatek. Z první vážnější šance dal gól

 
pondělí, 3. dubna 2017, 20:14

V sousedském derby Mladé Vožice s Ratibořskými Hory byli favoritem domácího sokolové. Hosté kladli dlouho odpor, měli v první půli několik možností, ale Vožice jim dala lekci z produktivity a první šanci využila. Půl hodiny dohrávali domácí v desíti a střídající Smetana završil jejich vítězství druhým gólem.

Hodnocení utkání očima trenéra Ratibořských Hor Václava Hoffmanna: „K derby utkání do Mladé Vožice jsme jeli s touhou bodově navázat na naše úvodní jarní domácí vítězství. V prvním poločase byla hra obou mužstev celkově neurovnaná, přesto jsme si dokázali vytvořit čtyři jasné gólové příležitosti, které jsme ale bohužel nedokázali proměnit. Lekci z produktivity nám domácí uštědřili ve 38. minutě, kdy svoji první gólovou šanci dokázali využít.

Do druhého poločasu jsme nastoupili s touhou výsledek utkání zvrátit. Bohužel naše hra nebyla příliš dobrá a dokázali jsme si vypracovat již pouze jednu vyloženou šanci, tu jsme ale opět neproměnili. Domácí své vedení navýšili v 85. minutě z rychlého protiútoku, přestože v té době již hráli bez vyloučeného Svatka. Náš dnešní výkon se mi moc nezamlouval, připadal mi mdlý a bez patřičného nasazení.

V příštím utkání s vedoucím mužstvem soutěže Sokolem Lom musíme podat ve všech směrech lepší výkon. Tímto zvu na toto domácí utkání, které sehrajeme v sobotu 8. 4. od 16.30 hodin všechny naše věrné fanoušky a věřím, že nás opět přijdou podpořit v hojném počtu.“


Sokol Mladá Vožice - SK Ratibořské Hory 2:0 (1:0)

Góly: 38. Svatek, 85. Smetana.

Rozhodčí: Křížovský - Šťastný, Hanzal. ČK: 1:0 (61. Svatek po 2. ŽK). Diváci: 200.


Rat. Hory: Průša - Fišer, O. Balík (81. Breda), Greguš (76. Blovský), Vocílka - S. Mareš, Flachs, Vaněček, P. Mareš (28. Feichtinger) - Kutiš, Geleta (59. Katolický).

Napsal(a) SK Ratibořské Hory