Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Ledenice prohrály o gól. „Hra ale byla v pořádku,“ říká trenér

 
pondělí, 21. října 2019, 23:49

Devět porážek z deseti zápasů. To je bilance fotbalistů TJ Slavoj Ledenice v D skupině I. B třídy. Zatím poslední prohra přišla na hřišti Neplachova, který vyhrál těsně 3:2. V dalším zápase hrají Ledenice na hřišti Českých Velenic.

Ledenice začaly v Neplachově oproti předchozím utkáním dobře a úvodní část zápasu dokázaly hrát s domácím týmem vyrovnaně. Odměnou jim byl vedoucí gól po kombinační akci, na jejímž konci byl ve 13. minutě Jan Fencl. „Bohužel jsme po vedoucí brance polevili jak v tvrdosti, tak hlavně v pohybu a domácí nás za to potrestali,“ uvedl asistent trenéra Slavoje Michal Hladík.

Do kabin se proto odcházelo za stavu 3:1, protože své šance proměnili David Štěcha a v závěru půle dvakrát Petr Švec. „V kabině proběhla motivační řeč a klukům to pomohlo. Do druhého poločasu jsme vstoupili dobře a pak snížil Tonda Šrajer. Měli jsme pak tlak, ale bohužel bez gólového efektu. Nicméně hra byla celkem v pořádku. Domácím gratulujeme. Oboustranně to byl kvalitní zápas,“ dodal Hladík.

Ledenice po další prohře zůstávají na chvostu tabulky a za týden se pokusí zaskočit České Velenice, které jsou na klidném šestém místě. „Pokračujeme v sérii venkovních zápasů. Po Velenicích jedeme ještě do Slavonic a pak konečně poprvé budeme po rekonstrukci hrát doma. Do Velenic pojedeme s odhodláním zlomit podzimní nepříznivou sérii. Vyhráli jsme tam v minulé sezoně a třeba to zopakujeme. Soutěž chceme udržet a kluci musí pochopit, že pro záchranu soutěže je potřeba přistupovat k zápasům i tréninkům naplno,“ dodal hlavní trenér týmu Stanislav Jindra.

TJ Sokol Neplachov – TJ Slavoj Ledenice 3:2 (3:1)

Branky: 19. Štecha, 39. a 45. Švec – 13. Fencl, 75. Šrajer. Rozhodčí: Novotný – Kovařík, Jindrle. ŽK: 1:4. Diváků: 110.

Neplachov: M. Dvořák – Hruška, Sobota (70. Svobodný), Vařák, Dušák, Švec, Štěcha, Hruška, Mohamed, Hindy (90. Zasadil), Švec (O. Dvořák).

Ledenice: Mičan – Švarc, Stránský, Princl, Kubec (75. Havelka) – Čermák (63. Volf), Benhák, Fošum (85. Hinterhölz), Babka (63. Šrajer) – Fencl, P. Svoboda (63. Štrosser).

Napsal(a) Michal Heřman | Foto Michal Heřman
 


 
Reklama