Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

I. B třída: Netolice si upevnily výhrou ve Frymburku první místo. Čkyně zatím nezaváhala

 
sobota, 19. října 2019, 20:51

Strunkovický Roman Žurek rozhodl v 11. kole I. B třídy hattrickem o vysokém vítězství nad oseckou rezervou. Želeč ve vzájemném souboji s lídrem skupiny C Mladou Vožicí vyhrála a vyměnila si s ním místo. Sepekov je díky páté výhře v řadě již čtvrtý. Suchdol nad Lužnicí prohrál s Novou Bystřicí, která je již první. Studená se výhrou v Českých Velenicích dostala na druhé místo tabuky. Suchdol klesl na třetí místo a Kardašova Řečice je čtvrtá a dělí ji jediný bod od nového lídra skupiny D. Její čelo se neuvěřitelně vyrovnalo. Dolní Bukovsko potřetí za sebou s plným bodovým ziskem je v klidném středu tabulky.

Netolice odskočily na devět bodů

Netolice po výhře ve Frymburku zvýšily svůj náskok na čele skupiny A již na devět bodů. Jediný gól vsítil Jan Sláma v 55. minutě hry. Sedlec prohrál na hřišti rezervy Malše Roudné, avšak zůstává v tabulce stále druhý. Větřní vyhrálo na hřišti rezervy Trhových Svinů v Slavči, polepšilo si v tabulce a je třetí. Dva góly zaznamenal kapitán týmu Petr Gutheis. Zlatá Koruna přivezla také tři body z Boršova nad Vltavou. Loučovice nebyly zdvořilým hostem a odvezly všechny body z Kamenného Újezdu, domácím byl vyloučen na začátku druhého poločasu Filip Filip. Nejvíce se na výhře podílel Michal Toman, autor hattricku. Horní část tabulky je pěkně napěchovaná, vždyť sedmou Dříteň dělí od druhého Sedlece pouhé tři body. Právě Dříteň odčinila vysokou porážku z šumavského Větřní a porazila doma Chvalšiny, dva góly vsítil Pavel Picka. Hrdějovice výrazně porazily Dolní Dvořiště.

Jubilejní desátá výhra Čkyně!

Ve skupině B vyhrál lídr tabulky ze Čkyně v Kestřanech a pokračuje ve vítězném tažení soutěží, neboť dosud neztratil ani bod. Dobře se s ním drží Strunkovice nad Blanicí, které na první místo ztrácejí pouhé dva body. Bez problému porazily oseckou rezervu, když hattrick zaznamenal Roman Žurek ml. Velmi kvalitní fotbal předvádí i nováček ze Střelských Hoštic, naplno zabodoval potřetí v řadě, když si poradil s Dražejovem a v tabulce mu patří krásné třetí místo. Prachatická rezerva vyhrála na svém domácím hřišti v Záblatí nad Sedlicí a drží čtvrtou příčku. Volyně porazila Cehnice, na výhře se dvěma trefami podílel kapitán mužstva Martin Malina. Vacov si na svém trávníku u pekáren poradil s Bělčicemi. Skóre načal v 34. minutě Vít Zábranský, ve druhé půli padly ještě dva góly. Ten první si dali hosté vlastňákem Jana Cibulky sami a výsledek stanovil pět minut před závěrem Filip Zitta. Husinec přenechal všechny body soupeři ze Stach, dva góly zaznamenal Pavel Záleský. Domácím byli před koncem zápasu vyloučeni Radim Kneifl a po druhé žluté kartě kapitán týmu Marcel Zelený, to ale již na výsledek zápasu nemělo v podstatě vliv.

Exkrajská Želeč poprvé na špici

Ve skupině C v utkání kola, kdy se střetla dvě čelní mužstva, porazila druhá Želeč lídra tabulky z Mladé Vožice a vyměnila si s ním tabulkové pořadí. Hosté šli do vedení gólem svého šutéra Tomáše Kukly a vyhráli první půli. Domácí vyrovnali po čtyřech minutách té druhé svým kanonýrem Davidem Pavličkem z penalty a utkání rozhodl týž hráč v 62. minutě. Hradiště vyhrálo v Mirovicích a tradičními autory gólů byli Marek Valach dvakrát a bratři Pichlíkové po jednom. Sepekov pátým vítězstvím v řadě v derby s Božeticemi drží krásné čtvrté místo v tabulce, oba góly zaznamenal Lukáš Koutník. Chyšky ztratily doma dva body s Bostonem Kluky, když oba dva góly, které ve střetnutí padly, vsítili hosté. Nejprve se trefil do vlastní brány Zdeněk Blažek na počátku poslední dvacetiminutovky zápasu a skóre srovnával v předposlední minutě kapitán mužstva Miroslav Štěpán. Planá nad Lužnicí výrazně vyhrála nad poslední Řepčí-Opařany. První půle byla v podstatě brankově vyrovnanou záležitostí, v té druhé domácí střelili další tři góly a jasně vyhráli. Dvěma trefami se v utkání prezentovali Marek Pěknic a Jan Přibyl. Větrovy vyhrály se Sokolem Chotoviny. Ten sice vedl a první poločas vyhrál zásluhou gólu Jana Turka, avšak ve druhém domácí třemi zásahy do sítě výsledek otočili a zaslouženě zvítězili. Po hodech bývá... O tom se přesvědčili fotbalisté z Březnice. Po domácím rekordním vítězství v minulém kole s Mirovicemi prohráli v Milevsku s tamní rezervou vysoko 0:4. Třemi góly se na výhře podílel pendl Lukáš Sedlák.

Čelo tabulky se vyrovnalo

Ve skupině D je čelo skupiny bodově vzácně vyrovnané, když čtvrtou Kardašovu Řečici dělí od lídra z Nové Bystřice pouhý bod! V utkání kola vyhrála Nová Bystřice nad vedoucím mužstvem ze Suchdola nad Lužnicí na jeho trávníku a v tabulce ho přeskočila. Domácí vedli gólem Radka Arenbergera, za hosty pak do přestávky snížil Jiří Havel a výsledek stanovil již v sedmé minutě druhé půle David Frühauf. Velmi dobře hrající Studená se výhrou v Českých Velenicích dostala na druhou příčku tabulky. Dva góly zaznamenal hrotový útočník a jejich nejlepší střelec Libor Dvořák, další dva přidal Martin Šimánek. Kardašova Řečice vyhrála nad Mladým a zůstala na čtvrtém místě se shodným bodovým ziskem jen díky horšímu gólovému rozdílu za Suchdolem nad Lužnicí. Velmi dobře hraje a horních příček výsledkové tabulky se drží nováček soutěže z Neplachova. Vyhrál s Ledenicemi a největší zásluhu na tom má dvougólový střelec Petr Švec. Rezerva Třeboně remizovala v utkání s Bukem, po nerozhodné první půli šli domácí do vedení po deseti minutách té druhé Ondřejem Michalem, hosté srovnali skóre druhou trefou Libora Vondráčka v 64. minutě hry. Buku byl vyloučen šest minut před závěrem zápasu Jakub Jaroš. Slavonice porazily Třebětice, za domácí vsítil dva góly Tomáš Lukš. Dolní Bukovsko porazilo Lomnici nad Lužnicí a posunulo se již do středu tabulky.

 

                                  VÝSLEDKY 11. KOLA I. B TŘÍDY


SKUPINA A

FK Boršov nad Vltavou – SK Zlatá Koruna  2:3 (2:2)
Branky: 44. Gruber, 45. Pokorný – 5. Lacko, 41. Fuciman, 86. Rychtář.
Rozhodčí: Svoboda – Devera, Hora. ŽK: 3:2 (Křemen, Pokorný, Čutka – Liška, Rapčan). Diváků: 60.

FC Šumava Frymburk –1.FC Netolice  0:1 (0:0)
Branka: 55. Skála.
Rozhodčí: Vejčík – Picka, Večerník. DFA: Štuk. ŽK: 3:2 (Fatura, Ribár, Šisler – Lukáš, Konvička). Diváků: 100.

TJ Slavoj Hrdějovice – FK Dolní Dvořiště  4:0 (1:0)
Branky: 25. Havel, 73. Kukačka, 78. Bohoněk, 89. Lipold.
Rozhodčí: Devera – Svoboda, Hora. ŽK: 0:1 (Pecha). Diváků: 80.

TJ Dříteň – TJ Sokol Chvalšiny  4:2 (2:1)
Branky: 12. a 90. Picka, 3. Klimeš, 61. Jos. Moudrý – 25. Dymitskyi, 81. Cába.
Rozhodčí: Prinz – R. Novák, Bouchal. ŽK: 2:2 (Werner, Jos. Moudrý – Oškrda 2). ČK: 0:1 (54. Oškrda). Diváků: 78.

TJ Spartak Trhové Sviny B – SK Větřní  2:4 (1:3)
Branky: 24. (pen.) Tůma, 85. Troup – 34. a 61. Gutheis, 16. Rud. Weinhard, 21. Sukdolák.
Rozhodčí: R. Šťastný – Zabilka, Buřič. DFA: Albrecht. ŽK: 0:2 (Dom. Chupík, Gutheis). Diváků: 40.

TJ Malše Roudné B – SK Sedlec  4:3 (1:1)
Branky: 1. Kubeš, 49. Neckář, 82. Fatura, 90. Budín – 19. Milan Pešek, 89. Borovka, 90. Hudec.
Rozhodčí: P. Šťastný – Pícha, Feitl. DFA: Chlaň. ŽK: 2:4 (Neckář, Kubeš – Hudec, Zíka, Hanzal, Šindelář). Diváků: 60.

TJ Sokol Kamenný Újezd – Vltavan Loučovice  3:4 (1:2)
Branky: 14. Soukup, 57. Průdek, 74. Petkov – 10., 33. a 78. Toman, 52. (pen) Dudla.
Rozhodčí: Krejník – Ondra, Zevl. ŽK: 1:4 (Filip – Koutský, Sojka, Jak. Matulík, Toman). ŽK: 1:0 (51. Filip). Diváků: 100.


SKUPINA B

FK IPD service Kestřany – SK Čkyně  0:3 (0:1)
Branky: 11. Samohejl, 76. Chalupa, 78. Fiedler.
Rozhodčí: Ondra – Kadlec, Kalina. ŽK: 1:1 (Kaderka – Chalupa). Diváků: 80.

TJ Sokol Střelské Hoštice – TJ Dražejov  2:1 (1:1)
Branky: 3. Málek, 68. Dohonyi – 44. Bračok.
Rozhodčí: Barva – Zabilka, Hodánek. DFA: Albrecht. ŽK: 1:5 (Kokrda – Šulda, Řezníček, Brázda, Bračok, Gumuliauskas). Diváků: 60.

TJ Blaník Strunkovice nad Blanicí – TJ Osek B  4:0 (2:0)
Branky: 20., 40. a 51. Roman Žurek, 55. Šimčík.
Rozhodčí: Křížek – Hladík, Háša. ŽK: 2:2 (Brych, Jan Žurek – Čapek, Lávička). Diváků: 69.

SK Slavoj Volyně – Sokol Cehnice  4:2 (2:0)
Branky: 68. a 89. Malina, 12. Dlouhý, 25. Procházka – 65. a 72. Nedvěd.
Rozhodčí: Zabilka – Barva, Homola. ŽK: 4:2 (Slavík, Dlouhý, Temňák, Pasler – Mára, Prokeš). Diváků: 120.

TJ Slavoj Husinec – Sokol Stachy  0:3 (0:0)
Branky: 69. a 90. Záleský, 64. Pešl.
Rozhodčí: Mir. Pečenka – Krejník, Barták. DFA: Řezáč. ŽK: 3:0 (Zelený 2, Vítkovský). ČK: 2:0 (82. Kneifl, 88. Zelený). Diváků: 70.

FK Tatran Prachatice B – TJ Sokol Sedlice  2:0 (0:0)
Branky: 55. Janošťák, 84. Škopek.
Rozhodčí: Kadlec – Ondra, Trněný. ŽK: 3:5 (Kotrch, Hopfinger, Kunc – Klíma, Panuška, Vaněk, Čabrádek, Koutenský). Diváků: 40. Hráno v Záblatí.

SK Vacov – TJ Sokol Bělčice  3:0 (1:0)
Branky: 34. Zábranský, 52. Cibulka (vlastní), 85. Zitta.
Rozhodčí: Čarek – Landík, Heinzl. ŽK: 1:0 (Jar. Červenka). Diváků: 80.


SKUPINA C

TJ Sokol Planá nad Lužnicí – FK Řepeč-Opařany  6:2 (3:2)
Branky: 4. a 44. Pěknic, 67. a 79. Jan Přibyl, 21. Šmídmajer, 65. Pospíchal – 8. Miloslav Pražma, 26. Michal Koktan.
Rozhodčí: Ambrožová – R. Šťastný, Pinc. ŽK: 2:3 (Drtina, Šmídmajer – Jan Dončuk, Michal Koktan, Fencl). Diváků: 40.

TJ Sokol Želeč – TJ Sokol Mladá Vožice  2:1 (0:1)
Branky: 49. (pen.) a 62. Pavličko – 13. Tomáš Kukla.
Rozhodčí: P. Šťastný – Bezpalec, Třešňák. DFA: Jos. Šafránek. ŽK: 3:2 (Nápravník, Škrábek, Kukučka – Smetana, Štěpán Kukla). Diváků: 40.

SK Mirovice – TJ Hradiště  2:4 (1:1)
Branky: 27. Mrlina, 74. Sláma – 47. a 54. Marek Valach, 36. Dav. Pichlík, 87. Lib. Pichlík.
Rozhodčí: M. Mráz – Petričák, Studený. ŽK: 5:2 (Jak. Převrátil, Vodňanský, Chadima, Mrlina, Kvěch – Petr Valach, Čejka). Diváků: 65.

SK KAVAS Větrovy – TJ Sokol Chotoviny  3:1 (0:1)
Branky: 50. Pfeifer, 63. Petr Klejna, 72. Dvořák – 11. Jan Turek.
Rozhodčí: P. Šťastný – Bezpalec, Třešňák. ŽK: 0:1 (M. Kromka). Diváků: 50.

TJ Sokol Sepekov – TJ Božetice  2:0 (1:0)
Branky: 19. a 70. Luk. Koutník.
Rozhodčí: Řehoř – Kovařík, Rinth. ŽK: 4:2 (Tupý, Luk. Koutník, Bolek, Mich. Kosobud – Luk. Stejskal, Jos. Fara). Diváků: 180.

FC Chyšky – 1.FC Boston Kluky  1:1 (0:0)
Branky: 71. Zd. Blažek (vlastní) – 89. Mir. Štěpán.
Rozhodčí: Syrovátka – Tomaň, Tanáč. ŽK: 3:4 (Lívanec, Čapek, Jiří Barda – Mir. Říha, Fučík, Mich. Říha, Benda). Diváků: 90.

FC ZVVZ Milevsko B – TJ Březnice  4:0 (3:0)
Branky: 18., 41. a 55. Luk. Sedlák, 8. Fil. Milaberský.
Rozhodčí: Frček – M. Mráz, Dušek. Bez karet. Diváků: 64.


SKUPINA D

FK Kardašova Řečice 1922 – SK Mladé  3:1 (2:1)
Branky: 29. Porochoňski, 36. Šergl, 74. Kovář – 11. Voj. Moudrý.
Rozhodčí: Bartůněk – Studený, Loula. ŽK: 1:3 (Šergl – Voj. Moudrý, Šťastný, Pařízek). Diváků: 69.

TJ Dolní Bukovsko – TJ Tatran Lomnice nad Lužnicí  2:1 (1:0)
Branky: 42. Jos. Cihla, 78. Malecha – 64. Jan Burda.
Rozhodčí: Muzika – Pánek, Škuthan. ŽK: 5:1 (Matoušek, Kadlec, Fr. Cihla, Hruška, Pavel Kokeš – Glaser). Diváků: 70.

TJ Sokol Slavonice – FK Sokol Třebětice  3:1 (0:0)
Branky: 61. a 66. Lukš, 53. Voj. Balík – 72. Šťastný.
Rozhodčí: Bumba – Ernst, Juráň. DFA: Pípal. ŽK: 3:2 (Kubeš, Milan Balík, Bodlák – T. Chvátal, Voj. Habr). Diváků: 120.

TJ Jiskra Třeboň B – AC Buk  3:3 (2:2)
Branky: 7. Veselý, 29. Průcha, 55. Michal – 25. a 64. Vondráček, 19. Opička.
Rozhodčí: Picka – Blažek, Hanes. ŽK: 1:6 (Schneider – Březina, Jak. Jaroš, Šenkýř, Moravec, Jasanský, Petr Jaroš). ŽK: 0:1 (84. Jak. Jaroš). Diváků: 100.

TJ Sokol Neplachov – TJ Slavoj Ledenice  3:2 (3:1)
Branky: 39. a 45. Petr Švec, 19. Štěcha – 13. Fencl, 75. Šrajer.
Rozhodčí: Ct. Novotný – Kovařík, Jindrle. ŽK: 1:4 (Pavel Dušák – Svoboda, Babka, Kubec, Princl). Diváků: 110.

Sokol Suchdol nad Lužnicí – TJ Jiskra Nová Bystřice  1:2 (1:1)
Branky: 24. Radek Arenberger – 29. Havel, 52. Frühauf.
Rozhodčí: Ovčáček – Schwarz, Kořínek. DFA: Petr Tupý. ŽK: 3:4 ( Špale, Aleš Arenberger, Jak. Záruba – Brus, Frühauf, Celý, Benkovský). Diváků: 200.

TJ Lokomotiva České Velenice – FK Studená  1:4 (0:2)
Branky: 47. Kopecký – 14. a 33. Lib. Dvořák, 69. a 86. Martin Šimánek.
Rozhodčí: Ryneš – Šíma, Koudelka. ŽK: 3:1 (Zemánek, Samec, Schmidt – Lib. Dvořák). Diváků: 50.

Napsal(a) Jan Šerhant | Foto Jan Škrle
 


 
Reklama