Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Akademie mladých fotbalových rozhodčích spouští nový ročník

 
úterý, 22. října 2019, 10:42

Komise rozhodčích a delegátů KFS Jč. kraje opět připravuje otevření nového ročníku Akademie mladých fotbalových rozhodčích. V případě dostatečného počtu zájemců proběhne v několika blocích od prosince 2019 do února 2020 a zakončena bude v březnu závěrečnými zkouškami.

Zájemci se mohou hlásit do prodlouženého termínu 15. listopadu 2019. Přihlášky je možné zaslat emailem (AMFR2019@gmail.com), poštou (Fotbalový svaz, Skuherského 14, 370 01 ČB), nebo doručit osobně na sekretariát KFS Jč. kraje.

Přihláška musí obsahovat jméno a příjmení, adresu, datum narození, telefon a emailové spojení. Dosud došlé přihlášky jsou evidovány a není třeba je opakovat. Přihlášení obdrží začátkem prosince pozvánku na první seminář.

Do Akademie mladých fotbalových rozhodčích se mohou přihlásit chlapci od 14 do 19 roků věku (+ dívky a ženy po dovršení 14 roků bez dalšího věkového omezení). Bližší informace podá sekretář KFS Vladimír Eibl (mobil: 777 268 713).

Napsal(a) Redakce