Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Kestřany v oslabení srovnaly, ale pak úřadovaly Stachy

 
úterý, 15. října 2019, 08:23

Pro domácí Stachy je každý bod v I. B třídě a tak diváci byli zvědavi na souboj s nováčkem, který se nacházel ve středu tabulky.

Od začátku Stachy na soupeře vlítly, Vrhel netrefil prázdnou branku, ale v 10.minutě byl již Hovorka přesný - 1:0. Hosté byli také nebezpeční vepředu, ovšem v obraně měli mezery. Jedné z nich využil ve 35.minutě Pek, když krásnou střelou z vápna zvýšil na 2:0. Jako tradičně však domácí nulu do poločasu neudrželi. Tři minuty před koncem prošel po křídle Lebeda a jeho střela skončila v síti – 2:1.

Tlak domácích pokračoval i na začátku druhého poločasu, ale branky nepřicházely. V 64.minutě dostal hostující hráč červenou kartu a Stachy hrály přesilovku. Jenže hned v 68.minutě Hovorka zbytečně fauloval ve vápně a z penalty vyrovnal Markvart - 2:2. O pár minut později se trefil z přímého kopu Pek a domácí šli znovu do vedení - 3:2.

Hosté sympaticky nic nezabalili a snažili se o vyrovnání. Otevřeli tím ještě více svoji obranu a Stachovští z rychlých brejků trestali. V 82.minutě Záleský vysunul Pešla, který nic složitého nevymýšlel a propálil brankáře Kestřan Drahoše – 4:2. V poslední minutě prokličkoval obranou Hovorka a jeho nepovedenou střelu dorazil do sítě Kluibr - 5:2. Domácí byli konečně produktivní a získali právem tři body.

Sokol Stachy – FK Kestřany 5:2 (2:1)

Branky: 38. a 75. Pek, 10. Hovorka, 79. Pešl, 90. Kluibr – 40. Lebeda, 66. (pen.) Markvart. Rozhodčí: Bezpalec – Datsenko, Kraml (N). DFA: Albrecht. ŽK: 2:3 (Hovorka, Foltýn – Holec 2, Veselý). ČK: 0:1 (62. Holec). Diváků: 50.

Stachy: Šebánek - Dvořák, Foltýn, Eigner, Červený, Pešl, Lukeš, Záleský, Pek, Vrhel, Hovorka. Střídali: Kluibr, Heidenreich, Pěnek, Česánek.

Napsal(a) (ta) | Foto Sokol Stachy