Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Nová Ves doma opět neskórovala, podlehla Semicím

 
úterý, 1. října 2019, 23:35

Ani ve třetím utkání na domácím hřišti Nová Ves nevstřelila gól. O tři body tentokrát přišla se Semicemi, které šňůrou výher poskočily na druhé místo I. A třídy.

Začátek utkání nabídl stejný obraz hry jako před týdnem se Spartakem Trhové Sviny. Běžela třetí minuta, centrovaný míč prošel šestnáctkou domácích k volnému Šourkovi, pro něhož nebyl problém zakončit - 0:1. Na druhé straně v 7. minutě přiťuknul Holý do vyložené šance Novákovi, jeho střelu brankář Dvořáček vytěsnil na roh.

Domácí se proti výškové převaze snažili kombinovat po zemi, ale vysunutý presink Semic jejich kombinaci zdárně narušoval. Hosté tak měli první poločas více ze hry a jejich vedení bylo zasloužené.

Semičtí navýšili skóre po půl hodině.  Z trestného kopu, po nacvičeném signálu skóroval Císařovský. Tentýž hráč o čtyři minuty později těsně pálil vedle. Do kabin se šlo za stavu 0:2.

Po přestávce se hráči N. Vsi snažili s výsledkem něco udělat a za předvedenou hru si zasloužili alespoň bod. Ale střely Neumanna v 56. minutě a Janečka v 61. minutě skončily jen na tyči.  Potvrdilo se, že fotbal se musí hrát naplno celých 90 minut. Semice tak počtvrté v řadě naplno bodovaly. Zato Nová Ves v letošní sezóně překvapivě doma body ztrácí.

TJ Nová Ves – FC AL-KO Semice 0:2 (0:2)

Branky: 3. Šourek, 35. Císařovský. Rozhodčí: Náprava – Vican ml., Cigáň. ŽK: 3:2 (Vávra, Pech, Holý – Veleman, Sádlo). Diváků: 100.

Napsal(a) TJ Nová Ves | Foto Michaela Vrábková
 


 
Reklama