Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Sousedovice vyšly doma i podruhé naprázdno. S Novou Vsí prohrály 1:2

 
úterý, 17. září 2019, 21:18

Samotné utkání v Sousedovicích přineslo dva rozdílné poločasy. První byli nebezpečnější domácí, nastoupivší poprvé pod novým trenérem Jiřím Richtrem, který vystřídal do Katovic odcházejícího Přemysla Šrouba. Druhou půlku měli v režii hosté.

Na nepříliš kvalitním terénu se už po jedenácti minutách radovali domácí.  To se po zmatcích v obraně N. Vsi prosadil Horňák - 1:0. Westra dál díky důrazné obraně a rychlému přenesení hry do útoku zle zatápěla novoveské obraně. Dařilo se Horňákovi, ale i ty vyložené šance góly nepřinesly.

Hosté poprvé ohrozili Šilhanovu svatyni hlavičkou Pecha až ve 23. minutě.  Domácí obrana zaváhala ve 33. minutě a bylo srovnáno. Neuman poslal míč do vápna, Novákovu střelu stačil Šilhan vyrazit, ale na dorážku Prokopa byl krátký. Poločas skončil 1:1.

Po přestávce začali Novoveští kombinovat po zemi, zrychlili pohyb a rázem soupeře přehrávali. Ale ani jim se nedařilo gólově zakončit. Blížil se konec utkání. Ve svém velkém čtverci si vzal míč kapitán Boháč. Jeho sólo nikdo nezastavil. V pokutovém území si ještě míč vyměnil s Holým a místo zakončení nahrál volnému Prokopovi. Ten jenom uklidil míč do prázdné branky 1:2. Konec si hosté pohlídali a ve třetím zápase po sobě naplno bodovali.

FC Westra Sousedovice – TJ Nová Ves 1:2 (1:1)

Branky: 11. Horňák – 33. a 82. Prokop. Rozhodčí: Leiš – Průchová, Hučík. DFA: Chlaň. ŽK: 2:1 (Hrach, Milan Glazunov – Trejbal). Diváků: 80.

Napsal(a) TJ Nová Ves | Foto Michaela Vrábková