Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Remíza byla málo, Stachy mrzely zahozené šance

 
úterý, 17. září 2019, 11:32

V tomto kole se na tradičně perfektně připraveném trávníku ve Stachách představil soupeř, který vyznává technický fotbal založený na přesných přihrávkách a fyzické kondici.

Než si na to domácí zvykli, tak s Bělčicemi prohrávali. Hned v 8.minutě nechali Hanzlíkovi dost času a ten našel ve vápně hlavu Houdy – 0:1. Pak se hra opticky vyrovnala. Ve 20.minutě šel Demeter sám na brankáře, ale prováhal ideální příležitost a skóre se neměnilo. Až o pět minut později zacentroval Kluibr a Záleský hlavou vyrovnal – 1:1.

Těsně před přestávkou kopali Stachovští penaltu, ovšem Záleského nepříliš prudkou střelu Dražan vyrazil.

Po pauze pokračoval vyrovnaný zápas, v němž domácí eliminovali technické přednosti Bělčických nasazením a bojovností. A z této bojovnosti vyplynuly gólové příležitosti, se kterými však Stachovští naložili prachbídně.

Vrcholem zmaru byla 80. minuta, kdy se Záleský objevil zcela sám před brankářem, ale vůbec netrefil branku. Tak se soupeři rozešli smírně, i když domácí neproměněné šance hodně mrzely.

Sokol Stachy – TJ Sokol Bělčice 1:1 (1:1)

Branky: 20. Záleský – 8. Houda. Rozhodčí: Křížek – Hladík, Trněný. ŽK: 3:0 (Pešl, Jan Dvořák, Záleský). Diváků: 99.

Stachy: Šebánek - Dvořák, Foltýn, Eigner, Kluibr (84. Rod), Lukeš (56. Heidenreich), Pešl, Záleský, Pěnek (78. Česánek), Demeter, Kroupa.

Napsal(a) (ta) | Foto Sokol Stachy