Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Stachy slízly od Čkyně bůra

 
úterý, 3. září 2019, 23:23

Značně oslabený tým domácího Sokola Stachy čekal velice těžký zápas s jedním z aspirantů na postup z I. B třídy. Nedalekým SK Čkyně.

Hosté byli od počátku aktivnější a hlavně mnohem fotbalovější. Hned v 10.min. obránce Stach zpracoval na penaltě míč tak nešťastně, že Klose měl před sebou jen prázdnou bránu – 0:1.

Čkyňstí hrozili nejen po zemi, ale i ze vzduchu. V 19.min. obrana nechala ve vápně volného V. Turka a ten hlavou zvýšil na 0:2. A o deset minut později opět po standardce osamocený Klose dal pohodlně hlavou už na 0:3. Do konce poločasu hosté zahodili ještě několik vyložených šancí.

Po přestávce, v níž domácí třikrát prostřídali, se hra zklidnila, ale o vítězi nebylo pochyb a řešila se jen otázka skóre. Nakonec utkání skončilo pro domácí přijatelných 0:5 po dalších gólech Kuty a Krále.

Nejlepším hráčem Stach byl i přes obdržených pět gólů brankář Ondřej Kraml, který dalším pěti zabránil. Také kapitán Pešl se snažil, celkově však domácí prakticky ve všem za v pohodě hrajícími hosty zaostávali.

Sokol Stachy – SK Čkyně 0:5 (0:3)

Branky: 10. a 31. Klose, 18. Václav Turek, 62. Kuta, 75. Josef Král. Rozhodčí: M. Mráz – Pánek, Heinzl. ŽK: 1:0 (Jan Dvořák). Diváků: 50.

Stachy: Kraml – Kroupa, Dvořák (85. Heidenreich), Foltýn, Kluibr (46. Pěnek), Pešl, Červený, Pek (46. Rod), Hájek (46. Vozobule), Hovorka (62. Druta), Demeter.

Napsal(a) (ta) | Foto Sokol Stachy