Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Sumář divize: Důležité zisky pro Jankov a Č. Krumlov

 
čtvrtek, 30. března 2017, 09:34

Čížová a Jankov využily výhody domácí prostředí a připsaly si tři body. Jankov udolal poslední Sušici po hodině hry dvěma góly Romana Mužíka během tří minut. Čížová to vzala z opačného konce a o devátém domácím vítězství rozhodla už do přestávky. Krumlovští zabodovali v Dobříši. Úspěšní byli i v zahrávání penalt, na pátého brankáře Trnku už nedošlo. Roudné po vyrovnané půlce na Doubravce, kde viděl za dvě minuty dvě žluté Lerch, nestačilo až v oslabení.

VÝSLEDKY JIHOČECHŮ V 18. KOLE DIVIZE A

Sokol Čížová – FC Viktoria Mariánské Lázně 2:0 (2:0)

Góly: 19. (pen.) Jirouš, 39. Janda. Rozhodčí: Kvaček – Čechlovský, Tesař. ŽK: 4:3 (Zahrádka 2, Fenyk, Nečas – Lukáš, Kravar, Jakubík). ČK: 1:0 (67. Zahrádka). Diváků: 150.

Čížová: Satrapa – Zahrádka, Novák, Zikmund, Held – Polodna (80. Pohnán), Fenyk, Dvořák, Nečas (87. Chytrý) – Jirouš, Janda. Trenér Zdeněk Staroba.

Nejlepší hráči: Janda, Jirouš, Nečas

Vladimír Vávra, funkcionář Čížové: „S výsledkem jsme spokojení, s předvedenou hrou už méně. Povinné vítězství se nerodilo vůbec lehce. Po faulu na Nečase proměnil penaltu Jirouš a krátce před poločasem zvýšil Janda. Druhé dějství se jen dohrávalo. Soupeř sice vzdoroval až do konce, ale do vážnější šance ho naše dobře fungující obrana nepustila. V 67. minutě byl zbytečně vyloučen náš Zahrádka. Byla to od něj nedisciplinovanost. Příště nám bude chybět v derby na hřišti Roudného.“


SK Senco Doubravka – Malše Roudné 4:0 (0:0)

Góly: 55. Krejčí, 58. Skopový, 80. Sýs, 87. Navrátil. Rozhodčí: Hádek – Krejsa, Hodek. ŽK: 1:5 (Navrátil – Lerch 2, M. Otepka, Píša, O. Otepka). ČK: 0:1 (44. Lerch). Diváků: 100.

Roudné: Hřebejk – Kössl, M. Otepka, Průcha – Růžička (46. Samek), Tušer, Lerch, O. Otepka (77. Vogl), L. Vávra – Markytán (72. Budín), Píša (77. Bartoš). Trenér Rudolf Otepka.

Nejlepší hráči: nikdo

Rudolf Otepka, trenér Roudného: „Konečný výsledek bezesporu ovlivnila ztráta dvou hráčů. Podle mě ta druhá žlutá karta pro Lercha byla hodně přísná, ale nedalo se nic dělat. O přestávce přišla náhlá indispozice Růžičky, při níž jsme nechtěli nic podcenit. Naše hra o deseti a chyby nakonec rozhodly v náš neprospěch. Bylo to utkání dvou rozdílných poločasů.“


MFK Dobříš – FK Slavoj Č. Krumlov 1:1 (0:0), penalty 2:4

Góly: 56. Talůžek – 82. (pen.) Kabele. Rozhodčí: Hůlka – Vojtěch, Lavrenčíková. ŽK: 2:1 (Puchárek, Dort- Svoboda). Diváků: 400.

Č. Krumlov:  Trnka – Kabele, Svoboda (91. Strapek), Dudák, Mravec – Tůma, Wágner (62. Babka), Novák, Persán (77. Neckář) – Carda (89. Švec), Beránek. Trenér Václav Domin. 

Nejlepší hráči: Trnka, Kabele

Václav Domin, trenér Č. Krumlova: „Řekl bych, že jsme hlavně za první poločas ztratili vítězství. Měli jsme obrovské šance, ale netrefili jsme se ani z malého vápna. Svoboda trefil břevno, Beránek gólmana, neuspěl ani Wagner. Domácí na náš tlak odpovídali většinou jenom nakopávanými balony za naši obranu, ale to jsme zneškodnili. Měli snad jenom jednu střelu, ale tu Trnka vychytal. Jenže po přestávce jsme vytvořili hroznou chybu a Doubravka šla do vedení. My jsme pak měli další šance, ale vyrovnali jsme až těsně před koncem utkání. Penaltu promarnil Kabele a šlo se na rozstřel. V něm jsme byli úspěšnější, když Trnka jednu zneškodnil. Teď to hlavně potvrdit doma s Aritmou. A to bude dřina, snad nám neprovedou nějaký apríl.“


SK Jankov - TJ Sušice 4:0 (0:0)

Góly: 65. a 68. Mužík, 77. Smékal, 80. Sedlic. Rozhodčí: Brychta - Drábek, Babka. ŽK: 1:2 (Mužík - Fuchs, Skála). Diváků: 228.

Jankov: Hejníček - Fajtl, Popelka, Šulc, Zajíc - Bürger, Sedlic, Kollár (86. Cimerhanzl), Beránek (58. Šebelka) - Mužík (74. Rytíř), Smékal (80. Jirkovský).

Nejlepší hráči: Mužík, Šulc, Popelka

Ivo Čech, trenér Jankova: „Výsledek je jednoznačný, ale průběh hry tomu úplně neodpovídal. Chtěli jsme začít aktivně, to se nám povedlo a vytvořili si pěknou šanci Smékalem. Pak jsme se ale do konce první půle uchýlili k dlouhým nákopům, což není styl, který jsme chtěli v takové míře praktikovat. Více se bojovalo, než hrálo a stálo nás to zbytečně mnoho sil. Na začátku druhého poločasu hosté trochu zahrozili z brejku, ale po první brance jsme to zlomili a dovedli utkání ke třem bodům.“


Ostatní výsledky

SK Aritma Praha - 1.FC Karlovy Vary 1:4 (0:3), 51. Ambrus - 4. Staněk, 12. Geňo, 21. a 86. Psohlavec, FK Motorlet Praha - FK Ostrov 5:2 (2:0), 19., 31., 58. a 90. Sodoma, 60. Laušman - 50. Dušek, 52. Novotný, SK Klatovy 1898 - FC Rokycany 1:0 (1:0), 45. Dolanský, TJ Tatran Sedlčany - FK Admira Praha 3:2 (2:0), 15. Haas, 20. Němec, 87. Senft - 75. vlastní (Vystyd), 90. Paťha (pen.). ČK: Brotánek – Vosický.

Napsal(a) Redakce | Foto Jan Škrle